Έχουν ξεχάσει στον Κορυδαλλό πότε συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο νόμος ορίζει τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα. Εννοώντας προφανώς το αργότερο κάθε 30 ημέρες.
Έτσι το ερμήνευαν όλοι οι προκάτοχοι του σημερινού Δημάρχου κ. Κασιμάτη και του τωρινού προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μερεντίτη. Έτσι το ερμηνεύουν και ΟΛΟΙ οι συνάδλεφοί του πανελλαδικά .
Πολλοί μάλιστα εξ΄αυτών πραγματοποιούν ακόμη και δυο συνεδριάσεις μηνιαίως όπως ( ο Πειραιάς , η Νίκαια , το Κερατσίνι κ.α ).
Σεβόμενοι το δημοκρατικό διάλογό , τις δημοκρατικές διαδικασίες και διακατεχόμενοι από την αντίληψη ότι έχουν εκλεγεί για να προφταίνουν, να λύνουν προβλήματα και όχι να τα αποσιωπούν και να τα κρύβουν κάτω από το « χαλί»¨, για να περνά ανέμελα η θητεία τους.
Στην περίπτωση του Κορυδαλλού , τόσο ο Δήμαρχος ο κ. Κασιμάτης , όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ηλίου φαεινότερον ότι ανήκουν στους …δεύτερους.





