Απόπειρα «κομματικού εξαγνισμού» από τον Κασιμάτη. « Ξέχασε» ότι είχε ζητήσει και πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το 2010

dimarxeio korydallou - kassimatis - simaΑκομμάτιστη και ανεξάρτητη «βάπτισε» για ακόμα μία φορά τη δημοτική του παράταξη, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου στην τελευταία συνεδρίαση, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της κατάργησης της ΕΠΑΛ Κορυδαλλού και την προσπάθεια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να βάλει στο κάδρο των ευθυνών και τη δημοτική αρχή, επειδή ακολουθεί πιστά – όπως ειπώθηκε- την Κυβερνητική πολιτική, ο κ. Κασιμάτης δήλωσε πως η παράταξή του δεν εκφράζει κανέναν κομματικό φορέα…!
«Το έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή η συγκεκριμένη παράταξη ότι εκφράζει τις θέσεις του ΚΚΕ. Καμία άλλη παράταξη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν λέει ότι εκφράζει τον πολιτικό φορέα στη Βουλή. Τουλάχιστον εμείς δεν εκφράζουμε κανέναν! Είμαστε μία δημοτική παράταξη, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις»,  είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιμάτης. Ξεχνώντας ότι το 2010 είχε επιδιώξει και πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ Από τη δική του μεριά, πάντως, ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παύλος Μαρνάς, δεν φάνηκε να πείθεται από τους ισχυρισμούς του δημάρχου και την απόπειρά του να «εξαγνιστεί κομματικά»…! Έτσι, θύμισε στο Σώμα πως σε πρόσφατη συνεδρίαση η δημοτική αρχή έφερε προς έγκριση πρόγραμμα εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παιδιά που εγκαταλείπουν το σχολείο, γεγονός που πιστοποιεί τι είδους πολιτική ακολουθεί και που πρόσκειται πολιτικά…!
«Κλαίμε τόσην ώρα για τα παιδιά που πετάγονται στο δρόμο, που δεν θα έχουν σχολείο, που δεν θα έχουν προοπτική. Κι εσείς οι ίδιοι φέρατε εδώ την προηγούμενη φορά συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα παιδιά που εγκαταλείπουν το σχολείο τους. Δηλαδή έχετε δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχουν ή υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούμε να τους δώσουμε άλλη λύση», υπογράμμισε ο κ. Μαρνάς.