Διαδήλωση καθηγητών –γονέων κατά διοίκησης Κασιμάτη με βαρύτατα υπονοούμενα σε βάρος της

 

Έμελλε να το ζήσει και αυτό ο Κορυδαλλός , επί ημερών διοίκησης Κασιμάτη.Κάτι που ουδέποτε στο παρελθόν είχε συμβεί με άλλο δήμαρχο:

Την Πέμπτη, 18 του μηνός ,το μεσημέρι ,  γονείς και εκπαιδευτικοί τόσο από την Πρωτοβάθμια όσο και από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , θα πραγματοποιήσουν  παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο και το γραφείο του κ. Κασιμάτη .Διαδηλώνοντας,ενάντια  στα όσα  πρωτοφανή πανελλαδικά συμβαίνουν στα σχολεία και στις Σχολικές Επιτροπές του δήμου.

Τη διαμαρτυρία αυτή διοργανώνουν  η Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά , η Ένωση Συλλόγων Γονέων μαθητών Κορυδαλλού και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας.

Τα θεσμικά όργανα των Γονέων και των Εκπαιδευτικών απαιτούν από το ίδιο τον απερχόμενο δήμαρχο , Στ. Κασιμάτη , πλήρη ενημέρωση,απολογισμό,των δαπανών και των χρημάτων που στοίχισαν οι φετινές συντηρήσεις σχολείων . Αίτημα που αφήνει σαφέστατα υπονοούμενα.

Επίσης απαιτούν εφαρμογή της νομοθεσίας για τις Σχολικές Επιτροπές , την οποία η διοίκηση Κασιμάτη , όπως έχουν καταγγείλει επανειλημμένα καταστρατηγεί και ακολουθεί παράτυπες και αδιαφανείς διαδικασίες σ΄αυτές.

Ακόμη θέτουν  το σοβαρότατο ζήτημα  των συνθηκών υγιεινής  και της ασφάλειας των σχολείων Κορυδαλλού.