Κινδυνεύουν ζωές από κατολισθήσεις στον Άνω Κορυδαλλό. Αδιαφορεί η διοίκηση Κασιμάτη

 

 

Την ώρα που ο ίδιος ο δήμαρχος Κορυδαλλού  , Σ. Κασιμάτης , επαίρεται (!) ότι έχει στο ταμείο του δήμου αποθεματικό πολλών …εκατομμυρίων ευρώ ( αλήθεια πως βρέθηκαν αφού δεν έχει τόσα ιδία έσοδα ο δήμος;) ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ( όπως συμβαίνει και σε τόσα άλλα ) παντελώς για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων  του Άνω Κορυδαλλού και συγκεκριμένα της 13ης Οδού, καταγγέλλει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ.

Όπως γράφει , ” οι δεκάδες οικογένειες που ζουν εκεί κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τις κατολισθήσεις από το Όρος Αιγάλεω. Οι κατολισθήσεις είναι συνεχείς ακόμα και όταν δεν βρέχει .

Διερχόμενοι και οχήματα κινδυνεύουν να τους κτυπήσει κάποια πέτρα που θα έχει ξεκολλήσει , ενώ όλοι ζουν με τον ΤΡΟΜΟ τις μπορεί να τους συμβεί σε κάποιον ισχυρό σεισμό ή νεροποντή.

Κι όλα αυτά γιατί η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ  απερχόμενη διοίκηση του Δήμου , αρνείται να διαθέσει από τα εκατομμύρια ευρώ που λέει ότι έχει και « κάθονται» στο ταμείο της , μερικές χιλιάδες ευρώ για να τοποθετηθεί  ειδικό πλέγμα  προστασίας τους. Ντροπή της!”, καταλήγει το σχετικό της δημοσίευμα.