“Κουτοπονηριές” για το «γάμο» Χουρσαλά με τους “9”

Πρωτοφανή είναι για τον Κορυδαλλό , όσα έχουν αρχίσει να συμβαίνουν  με τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά .

Αν και ούτε δυο μήνες στο « τιμόνι» του δήμου , τα όσα λαμβάνουν χώρα τόσο σε επίπεδο διοίκησης αλλά και χειρισμών ( πολιτικών -δημοτικών θεμάτων , συνεργασιών κ.α ) ,προμηνύουν ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο …καταιγιστική.

Ένα απ΄όλα αυτά και πιο πρόσφατο  είναι οι “χειρισμοί”  όσον αφορά την προσωπική απόφαση του κ. Χουρσαλά , να ορίσει αντιδήμαρχο , τον  επανεκλεγέντα στις εκλογές του περασμένου Μαίου   με την παράταξη Κασιμάτη και τώρα ανεξαρτητοποιηθέντα , Παναγιώτη Μακρυγιάννη και εντεταλμένη σύμβουλο , την αντιδήμαρχο μέχρι την τελευταία ημέρα της διοίκησης Κασιμάτη,  επίσης τώρα  “ανεξάρτητη” , Ελευθερία Κωτσίδου.

Για τους οποίους παρότι εδώ και 10 μέρες , έχει υπογραφεί η σχετική απόφαση και είναι με τη «βούλα»  στις θέσεις του , η  διοίκηση Χουρσαλά δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση – δελτίο τύπου .

Αντίθετα μ΄ότι έπραξε για τους άλλους αντιδημάρχους , που έσπευσε  σε χρόνο dt να το πράξει .

Το μόνο που έκανε στην περίπτωση  των δυο  , ήταν να συμπληρώσει το όνομα τους στη σχετική καταχώρηση της ιστοσελίδας του δήμου . Γιατί άραγε;

Πως θα το γνωρίσουν οι πολίτες , δεδομένης της μηδαμινής – σε σχέση με τον πληθυσμό της πόλης –επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας ; Γιατί το κρατά , μετά από τόσες ημέρες ακόμη «κρυφό»;

Αλήθεια τι θα έλεγε ο  ίδιος ο κ. Χουρσαλάς , αν μια κυβέρνηση υπουργοποιούσε κάποιον και δεν τον ανακοίνωνε αλλά απλώς  έβαζε το όνομα του , στην αντίστοιχη κυβερνητική ιστοσελίδα;

Πολλά  έχουν ειπωθεί και… μερικά απ΄αυτά έχουν γραφεί , για τον απώτερο σκοπό των «9» που αποχώρησαν και διέλυσαν την πάλαι ποτέ κραταιά – αλλά πολιτικά «σαπισμένη» , όπως αποδείχθηκε-,παράταξη Κασιμάτη.

Ο κ. Μακρυγιάννη και η κυρία Κωτσίδου , ήταν αντίπαλοι μέχρι τις εκλογές του κ. Χουρσαλά και δεν τον είχαν ακολουθήσει στο συνδυασμό του .

Από την επομένη όμως  της ήττας Κασιμάτη ,  αίφνης μετατράπηκαν   από τους πιο μεγάλους «θιασώτες» της …σύμπραξης μαζί του  .

Και η τοποθέτηση τους  σ΄αυτές τις θέσεις  , φαίνεται ότι έρχεται να επιβεβαιώσει τους λόγους ανεξαρτητοποίησης τους ,  τουλάχιστον αρκετών εξ΄αυτών .