Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην ερήμωση της πλ.Μέμου από το καταστροφικό έργο Κασιμάτη, διοργανώνει ο Δημόπουλος

Σε αργό « θάνατο» έχει οδηγήσει την πλατεία Μέμου , το καταστροφικό έργο Κασιμάτη . Το οποίο ήταν απολύτως προσωπικής έμπνευσης του .
Μάλιστα , το είχε κάνει « σημαία» στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 και περιφερόταν απο κατάστημα σε κατάστημα και απο γειτονιά σε γειτονιά , λέγοντας στους επιχειρηματίες και τους κατοίκους πόσο θα …αναβαθμιζόταν η περιοχή και κατά συνέπεια θα αυξάνονταν και οι πελάτες των καταστημάτων .
Είναι το έργο με το οποίο κυρίως κέρδισε εκείνες της εκλογές ,αφού οι πολίτες παραπλανήθηκαν ( διότι ακόμη δεν είχε ολοκληρωθεί) από τα…μελοντικά οφελήματα που θα είχε ηπεριοχή , όπως τους « διαβεβαίωνε» ο κ. Κασιμάτης .
Σήμερα η πλατεία που άλλοτε τόσο εκείνη και όσο οι επιχειρήσεις έσφυζαν από ζωή και αποτελούσε « σήμα κατατεθέν» όχι μόνο για τον Κορυδαλλό αλλά και για τους γύρω Δήμους , ερημώνει .
Είναι τέτοιες οι αστοχίες του έργου , ώστε ο κ. Κασιμάτης , αναγκάστηκε τρία χρόνια μετά την παραλαβή του έργου , να κάνει …ανακατασκευές , με χρήματα φυσικά των φορολογούμενων πολιτών του Κορυδαλλού
Στο έργο , το οποίο μάλιστα, στους προεκλογικούς του λόγους και τα φυλλάδια παρουσίαζε ως τάχα « πρωτοποριακό», τρομάρα του, και « βιοκλιματικό» που θα …μείωνε τη θερμοκρασία αρκετές μονάδες .
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος Για Όλους» Γιώργος Δημόπουλος , διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαίου , στις 7.30 , πάνω στην πλατεία Μέμου ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα «Η απαξίωση και καταστροφή της πλατείας, προτάσεις και λύσεις». Και είναι η μοναδική μέχρι τώρα παράταξη που πραγματοποιεί κάτι τέτοιο. Όπως επίσης ήταν η μοναδική παράταξη που αντιτάχθηκε σθεναρά και πραγματοποίησε μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της πλατείας Αγ. Γεωργίου από το επίσης καταστροφικό σχέδιο Κασιμάτη για μετατροπή της οδού Πόντου σε δεύτερη « Αθηνάς».
Ο κ. Δημόπουλος καλεί να συμμετάσχουην στη συγκέντρωση όλοι οι πολίτες και τονίζει « έχουμε κάθε δικαίωμα ως κάτοικοι αυτής της πόλης να ανησυχούμε όταν ένας τεράστιας σημασίας πνεύμονας καταστρέφετε και κανείς δεν δίνει σημασία».
Επίσης υπογραμμίζει ότι με τη συγκέντρωση αυτή
η Δημοτική Παράταξη «Δήμος Για Όλους», δηλώνει ότι « δεν δέχεται και δεν θα δεχτεί την καταστροφή της πλατείας μας, κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την καθημερινότητα μας.
Τέλος ο κ. Δημόπουλος καλεί τη δημοτική αρχή « να πάψει επιτέλους να παίζει τον Δούρειο Ίππο ξένων προς την πόλη συμφερόντων, ας πάψει πια να βάζει ταφόπλακα στην αγορά τα πόλης μας, οι επαγγελματίες της περιοχής το γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον πλέον.