« Πάρτι» στις Σχολικές Επιτροπές του Κορυδαλλού επί διοίκησης Κασιμάτη. Νέες αποκαλύψεις για πληρωμές- σκάνδαλο

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις για παράνομες και παράτυπες πληρωμές στο δήμο Κορυδαλλό , επί ημερών διοίκησης Κασιμάτη.
Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι συνέβαιναν στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και εξαναγκάσθηκε υπό το τεράστιο βάρος τους, δημόσια να ομολογήσει –παραδεχθεί ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος Στ. Κασιμάτης, νέα αποκάλυψη- φωτιά, είδε το φως της δημοσιότητας.
Η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ δημοσίευσε τιμολόγιο εταιρίας για σεμινάρια σε πωλητές λαικών αγορών , το οποίο πληρώθηκε από το …Δήμο !!!Και πιο συγκεκριμένα από τη Σχολική Επιτροπή. Πρόεδρος της οποίας είναι η κυρία Γιαννακάκη ,Δημοτική Σύμβουλος , που το επάγγελμα της είναι…. οι λαικές αγορές.
Και σύμφωνα με την αιτιολογία στο τιμολόγιο ήταν … αυτή που παρακολούθησε το σχετικό σεμινάριο, όπως φαίνεται και από το σχετικό παραστατικό που δημοσιεύουμε . Η δε εξόφληση του τιμολογίου έγινε από τα χρήματα που σύμφωνα με το νόμο , πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τα λειτουργικά και μόνο έξοδα των σχολείων ( προμήθειες, ΔΕΚΟ κα)
Η εφημερίδα καταγγέλλει συγκεκριμένα ότι « την ώρα που τα σχολεία άνοιξαν ασυντήρητα, στις αρμόδιες Σχολικές Επιτροπές του δήμου γίνεται κυριολεκτικά « πάρτι» κακοδιαχείρισης , με τον ίδιο τον –τραγικό για τον Κορυδαλλό – Δήμαρχο , Στ . Κασιμάτη …πέρα να βρέχει».
Ωστόσο , παρότι έχουν περάσει μέρες αφότου κυκλοφόρησε η εφημερίδα με την αποκάλυψη αυτή , που δείχνει την κακοδιαχείριση και κακοδιοίκηση που επικρατεί στο δήμο , η διοίκηση Κασιμάτη , σιωπά.Παρότι επίσης , όπως μαθαίνουμε , η εφημερίδα διανεμήθηκε και στο Δημαρχείο .
Και σιωπά ο απερχόμενος δήμαρχος προφανώς διότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά .
Η στάση αυτή της διοίκησης Κασιμάτη, απέναντι στις πρωτοφανείς αυτές αποκαλύψεις , αποδεικνύει και το πως ( ΔΕΝ) «αντιλαμβάνεται» τη διαφάνεια , την ενημέρωση των πολιτών αλλά κυρίως τη χρηστή διοίκηση και τη διαχείριση των χρημάτων του δήμου .