Στα «μουλωχτά» μεγάλες αλλαγές με επιπτώσεις στο κέντρο του Κορυδαλλού μεθοδεύει η τραγική διοίκηση Κασιμάτη

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και χωρίς  καν ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου , η ανεκδιήγητη διοίκηση Κασιμάτη , μεθοδεύει  ριζικές αλλαγές  στο κυκλοφοριακό γύρω από την πλατεία Ελευθερίας και το κέντρο του Κορυδαλλού  .

Οι αλλαγές αυτές , σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σημαντικότατη επίδραση – επίπτωση σ΄όλη την ευρύτερη περιοχή που επεκτείνεται κάτω από την Γρηγόρη Λαμπράκη και φθάνει μέχρι τις πλατείες Αγ. Γεωργίου και πλατεία Μέμου.

Ήδη, η  κοινοπραξία που κατασκευάζει το Μετρό , έχει ξεκινήσει την προετοιμασία αυτών των αλλαγών , με την τοποθέτηση πινακίδων στην περιοχή   που αφορούν αλλαγές στο κυκλοφοριακό . Και προφανέστατα  στο πλαίσιο των  … « κρυφών» επιθυμιών και σχεδίων της διοίκησης Κασιμάτη.

Η οποία , φοβούμενη επίσης προφανώς τις αντιδράσεις των πολιτών , επιχειρεί να φέρει χιλιάδες πολίτες του Κορυδαλλού , προ τετελεσμένων γεγονότων , που θα επηρεάσουν δραματικά τη ζωή και τις περιουσίες τους.

Το ίδιο εξάλλου , είχε επιχειρήσει να  πράξει και πριν 1,5 χρόνο , με τη μετατροπή ενός ήσυχου δρόμου της Πόντου σε μια δεύτερη οδό « Αθηνάς».

 Όταν τότε αποκάλυψε τους σχεδιασμούς της , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Δήμος για Όλους» , Γιώργος Δημόπουλος και ξεσήκωσε τους πολίτες , αναγκάσθηκε λόγω της γενικής κατακραυγής να δηλώσει ο ίδιος ο Κασιμάτης ότι ακυρώνεται.

Και να παραδεχθεί μάλιστα δημόσια ότι δεν είχε καν κυκλοφοριακή μελέτη . Παρά τα όσα αντιθέτως έλεγε και διαβεβαίωνε δημοσίως.

Ο κ. Δημόπουλος και για τις τωρινές μεθοδεύσεις του,   τον ερωτά – εγκαλεί για μια σειρά ενεργειών ή μη τον κ. Κασιμάτη . Όπως :

-Υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη; Και αν ναί,  έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες  κατά το νόμο υπηρεσίες   ;

– Αν όχι ποιανού προτάσεις υιοθέτησε ;Και με ποια διαδικασία ;

-Γιατί δεν ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού , μέχρι τώρα για όλα αυτά που επιχειρούνται να συμβούν ;

– Γιατί  τόσους μήνες δεν ενημέρωσε τους πολίτες και τους φορείς ;