Τα ψεύτικα “θα” της διοίκησης Κασιμάτη

Δεν περνά σχεδόν χρόνος από τότε που ανέλαβε η διοίκηση Κασιμάτη , που να υπόσχεται κάθε φορά ότι …οσονούπω θα έχει κατασκευαστεί το κτίριο που θα στεγάσει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο που επί των ημερών του – 12 χρόνια ! – στεγάζονται σε λυόμενες κατασκευές, σε χώρο … πάρκινγκ του Δήμου (Πλαταιών και Πάροδος Σολωμού).

Η κοροιδία και η παντελής ανικανότητα της διοίκησης Κασιμάτη , να επιλύσει αυτό το τόσο σημαντικό κοινωνικό έργο , δεν έχει προηγούμενο καταδικάζοντας αυτά τα παιδιά , να αισθάνονται ως β’ κατηγορίας και να στιγματίζουν οι τριτοκοσμικές συνθήκες της σχολικής ζωής τους, τον υπόλοιπο βίο τους.

Αντίθετα με υποσχέσεις  κάθε έναρξης νέας σχολικής χρονιάς του τύπου ” του χρόνου μπαίνουν τα παιδιά στο σχολείο” και προπαγάνδα – φωτογραφίες, όπως αυτή που δημοσιεύουμε , στο υπό ανέγερση …εδώ και χρόνια σχολείο , που θυμίζει πλέον “ γιοφύρι της Άρτας” – η διοίκηση Κασιμάτη προσπαθεί να αποσοβήσει τις τεράστιες ευθύνες που έχει και να διαμορφώσει μια πλασματική εικόνα στο πλαίσιο της ψηφοθηρικής παλαιοκομματικής λογικής και πρακτικής από την οποία διακατέχεται.

Το πρόβλημα , όπως προαναφέραμε , παραμένει άλυτο από το 2006 , δηλαδή από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου ο κ. Κασιμάτης και μέχρι σήμερα εξαιτίας της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής του , παραμένει άλυτο.