Εβδομάδες τώρα , σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες του Κορυδαλλού , στην πλατεία Μέμου , είναι εγκαταλελειμμένο ένα χαλασμένο μηχανάκι .Πάνω στην πλατεία , σε σημείο που είναι ορατό απ΄ όλους , ακριβώς δίπλα στους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης .
Παρ΄όλα αυτά ΚΑΝΕΙΣ μέχρι τώρα από τη διοίκηση Κασιμάτη , δεν έχει ” ευαισθητοποιηθεί” να πράξει αυτό που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν : Να το μαζέψουν.
Τι και αν λίγα μέτρα πιο πέρα κατοικεί αντιδήμαρχος .Τι από την πλατεία και το σημείο αυτό περνά καθημερινά δημοτικός σύμβουλος , στενότατος συνεργάτης του κ. Κασιμάτη για να πάει στην εργασία τους . Τι και αν από κει διέρχεται με το αυτοκίνητό της και άλλη δημοτική σύμβουλος του κ. Κασιμάτη , που μένει επίσης εκεί .Τι και αν επί της ίδιας πλατείας βρίσκεται το γραφείο επίσης άλλου Δημοτικού Συμβούλου του κ. Κασιμάτη.
Επίσης ο κ. Κασιμάτης , δεν ‘βγαίνει” από το γραφείο του; Από πότε έχει να επισκεφθεί την πλατεία Μέμου ;
Τελικά τι περιμένουν ; Να σκουριάσει , να γίνει κανένα ατύχημα με τα παιδιά που παίζουν στην πλατεία ή να το μαζέψει την ημέρα των δημοτικών εκλογών …του χρόνου το Μάιο , για να δείξει ότι έκανε ” έργο” ;




