Προεκλογική κομματική σύσκεψη του ΚΚΕ στο Κερατσίνι

 

Σε «κλίμα μάχης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σ΄ανακοίνωση του ,  πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, συσκέψεις -συζητήσεις συστράτευσης και δράσης για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ στο λαό, μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών, από τις  Κομματικές Οργανώσεις των Δήμων της Β΄ Πειραιά, (Νίκαια -Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος).

Παρευρέθηκαν υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, άλλοι συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι στη Β’ Πειραιά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Στο Δήμο Κερατσινίου -Δραπετσώνας, τις εισηγητικές ομιλίες έκαναν ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Πειραιά και ο Γιώργος Καλαμαράς δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στη συζήτηση εκφράστηκε διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους κατοίκους της περιοχής και στις βουλευτικές εκλογές.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Μανωλάκου Διαμάντω, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στη Β Πειραιά, ο Πουλικόγιαννης Σωτήρης, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Πειραιά και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας και ο Τσουρακάκης Ανέστης, συνταγματάρχης εν αποστρατεία και επίτιμος Προέδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.