Στηρίζει ο Μώραλης το Σύνδεσμο  Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου

2445

 

Σε εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου, παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Χαρβαλάκου- Γλύκα, η οποία εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πειραιά , Γιάννη Μώραλη.

Η κα Χαρβαλάκου-Γλύκα, μιλώντας στην εκδήλωση, παρουσία δεκάδων γυναικών του δραστήριου Συνδέσμου της πόλης, τόνισε:

«Εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση να είμαστε σήμερα κοντά σας. Μου ζήτησε να σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του για μια καλή δημιουργική χρονιά και να σας μεταφέρω το παρακάτω μήνυμα:

Η δράση του Συνδέσμου Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, όχι μόνο η πολιτιστική αλλά και η κοινωνική, είναι ιδιαίτερα σημαντική και γι αυτό θα ήθελα να σας συγχαρώ.

Γνωρίζετε ότι είμαστε πάντα στο πλευρό σας και στηρίζουμε τις δραστηριότητές σας.

Στον Δήμο Πειραιά δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην υποστήριξη πολιτιστικών φορέων και συλλόγων της πόλης και επιθυμούμε πάντα να έχουμε μια καλή κι εποικοδομητική συνεργασία.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέρμη το σημαντικό έργο που επιτελείτε, να έχετε υγεία και μια δημιουργική χρονιά.»

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Χρυσάνθη Μουτσάτσου στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, σημείωσε: « Το 30μελές Διοικητικό Συμβούλιο με δραστήριες γυναίκες, θα εργαστεί ενωμένο όπως πάντα, με νέες σκέψεις και δυνάμεις, σεβόμενο το παρελθόν, να αναβαθμίσουμε το παρόν και να διασφαλίσουμε το μέλλον του Συνδέσμου μας.

Με τη δική σας βοήθεια,  το Διοικητικό Συμβούλιο θα εργαστεί ενωμένο, για να παρουσιάσουμε έργο μεγάλο και να σταθούμε στην επικαιρότητα των γεγονότων και κυρίως στα  πολιτιστικά θέματα της Κρήτης και των Νησιών του Αιγαίου που εκπροσωπούμε και τον Πειραιά που εδρεύουμε.

Η χορωδία  υπό την Διεύθυνση της μαέστρου κυρίας Ελένης Τσαγκαράκη, την πιανίστα κα Λορένα Λευκοκοίλη,  καθώς κι το χορευτικό μας με χοροδιδάσκαλο την κα Έρση Μυσιρλή εκφράζουν τον πολιτισμό της Ελλάδας μας.

Έτσι αισιοδοξούμε ότι από την κοινή μας προσπάθεια θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία στις δύσκολες ημέρες που περνάμε  και θα βλέπουμε πάντα την επιτυχία του σκοπού του Συνδέσμου μας».

Από την Δήμο Πειραιά παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Αλέξανδρος  Αργουδέλης  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων, η Πρόεδρος της  Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα Αθανασίου Ευαγγελία, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Καραγιάννης.

Στην εκδήλωση, έδωσαν επίσης το παρών, μεταξύ άλλων,  ο πρώην Βουλευτής κ. Παναγιώτης Μελάς, οι πρώην Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Ευαγγελία Αγαλοπούλου και κα Ρένα Βασιλάκη καθώς και δεκάδες γυναίκες και φίλοι του Συνδέσμου.