Υποψήφιος με Δημόπουλο ο Σπ. Κασιδιάρης  για  « να κάνουμε το όραμα πράξη & την ελπίδα ζωή»

 

Με μια διακήρυξη  αρχών , προοπτικής αλλά και κριτικής στη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί  στο δήμο Κορυδαλλού  εξαιτίας της σημερινής πολιτικής του ηγεσίας , ο  κοινωνικός λειτουργός, Σπύρος Κασιαδιάτης , ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του  για δημοτικός σύμβουλος , με τον υποψήφιο δήμαρχο , Γιώργο Δημόπουλο και το συνδυασμό του  « Δήμος για Όλους».

Αναφέρει συγκεκριμένα στην  ανακοίνωση του :

Γνωρίζουμε ότι οι Δήμοι, είναι οι πλέον κατάλληλοι για να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την στήριξη των πολιτών. Το γνωρίζουμε, γιατί οι πολιτικές σε μικρή κλίμακα, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εφαρμοστούν σε δημότες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Γνωρίζουμε όμως, και δυστυχώς το γνωρίζουμε καλά στον Κορυδαλλό, ότι μπορούν να μετατραπούν σε ρουσφετολογικούς μηχανισμούς του χειρίστου είδους.

Γνωρίζουμε ακόμα ότι με ένα «μαγικό» τρόπο, τόσο τα χρήματα του κράτους, τόσο τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και τα δυσβάστακτα δημοτικά τέλη που καταβάλουμε, όχι μόνο δεν αποδίδουν αλλά συνήθως γίνονται εργαλεία παραγωγής δυσφορίας.

Το γνωρίζουμε όλοι όσοι είχαμε την ατυχία να εργαστούμε σαν απασχολούμενοι των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, σαν οκταμινήτες ή διμηνίτες προσωρινοί εργαζόμενοι, όσοι μόνιμοι υπάλληλοι εργαζόμαστε ή εργαστήκαμε στο παρελθόν στον Κορυδαλλό.

Το γνωρίζουμε όσοι κατοικούμε στο Σχιστό, όσοι «απολαμβάνουμε» τα αποτελέσματα της ‘’ανάπλασης’’ της Δημητρακοπούλου, όσοι «γευόμαστε» τις ‘’χαρές’’ που προέκυψαν από την ανακατασκευή της πλατείας Μέμου, όσων η υπομονή μας δοκιμάζεται καθημερινά μετά τις πολυδιαφημισμένες κυκλοφοριακές (απο)ρυθμίσεις γύρω από την πλατεία Ελευθερίας, όσοι ξέρουμε τι σημαίνει κοινωνική πολιτική, όσοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ΚΑΠΗ και τι καφενείο ηλικιωμένων. Το γνωρίζουμε όσοι..όσοι..όσοι….. Ο κατάλογος είναι μακρύς και είναι στενάχωρος.

Εν κατακλείδι, γνωρίζουμε ότι για να αποδώσει το χρήμα του βαριά φορολογούμενου πολίτη, απαιτείται πρώτα από όλα η απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη εφαρμογή των κανόνων του Διοικητικού Δικαίου, που απαγορεύει τις παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων στο έργο του προσωπικού.

Με αυτή τη δέσμευση, στρατεύομαι στο πλευρό του Γιώργου Δημόπουλου, που θα κληθεί σε λίγες εβδομάδες να αναλάβει Δήμαρχος Κορυδαλλού και να ξανακάνει την πόλη μας, πόλη χαράς και τη ζωή μας γιορτή. Σ΄αυτή την πορεία, σου σφίγγω το χέρι δημότισσα και δημότη του Κορυδαλλού και σμίγω το βλέμμα μαζί με το δικό σου. Εκεί που κοιτάζουμε όλοι μας, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗ!
Γιατί….. αν δε μπορούμε εμείς, τότε ποιός;

Σπύρος Κασιδιάρης
Κοινωνικός Λειτουργός