Επιβεβαιώθηκε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ πόσο “καμένο χαρτί” ήταν η υποψηφιότητα Δημόπουλου στις Δημοτικές Εκλογές

Αποκαλυπτικά και αδιαμφισβήτητα είναι τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής των  εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, στον Κορυδαλλό για το που και μόνο οφειλόταν η συντριβή της υποψηφιότητας ως δημάρχου του Γιώργου Δημόπουλου, στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 .

Στις οποίες ενώ δήλωνε με απόλυτη βεβαιότητα δημόσια ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών , τερμάτισε  τρίτος  , λαμβάνοντας μόλις 16,5 % . Μόνο 6 μονάδες πάνω απ΄ότι είχε  πάρει πάλι ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2010 . Και παρότι τώρα είχε στο ψηφοδέλτιο του , τον Γιάννη Διάκο, ο οποίος το 2010 είχε λάβει πάνω από 5 % ως επικεφαλής συνδυασμού  καθώς και την στήριξη του ιστορικού στελέχους της ΝΔ στον Κορυδαλλό και γιατρού , Κώστα Νικητόπουλου κ.α .

Τελικά επιβεβαιώνεται ότι η αιτία  αποκλειστικά ήταν ο …ίδιος!

Γι αυτό και έχασε από τον Ν. Χουρσαλά , που δεν το περίμενε και ο οποίος σ΄αντίθεση μ΄αυτόν , ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του , ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές και έφτιαχνε το συνδυασμό του , έως την τελευταία στιγμή . Κι όλα αυτά , ενώ ο Γ. Δημόπουλος , κομπορρημονούσε  ότι  είχε τον πιο πλήρη συνδυασμό και πανέτοιμο γρηγορότερα απ΄όλους .

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ λοιπόν , καταδείχθηκε ότι στο συνδυασμό του Γ. Δημόπουλου συμμετείχαν  υποψήφιοι με πάρα πολύ μεγάλη απήχηση στο εκλογικό σώμα ιδίως του ΠΑΣΟΚ , αλλά  είχαν λάβει πολύ λιγότερους ψήφους , διότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ με τίποτα  δεν τον ήθελαν .

Και για το λόγο του αληθές παραθέτουμε τα παρακάτω:

Η Μαρία Στεφανίδου που στις δημοτικές εκλογές του 2019  είχε λάβει όλο κι όλο 111 ψήφους , στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στον Κορυδαλλό   ψηφίσθηκε από …599!!!

Ο Γιώργος  Παρασκευόπουλος  , ο οποίος  στις Δημοτικές του 2019 είχε πάρει  188 ψήφους , τώρα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ έλαβε…596 ψήφους!!!

Η Μαρία Κοιλάκου που το 2019 έλαβε  217 ψήφους με σύστημα τρισταυρίας , την Κυριακή πήρε…375 ψήφους ,με δισταυρία

Ο Νίκος Κουλουμπαρίτσης  που το 2019 είχε λάβει 244 επίσης με τρισταυρία , τώρα με δισταυρία…388 ψήφους.

Και βεβαίως κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι απέκτησαν αυτή την τεράστια εκλογική -κομματική απήχηση , μετά τις Δημοτικές Εκλογές.Στις οποίες σημειωτέον ο συνδυασμός είχε λάβει και 4500 ψήφους ενώ τώρα στο ΠΑΣΟΚ ψήφισαν περίπου 1700.

Δεδομένου  μάλιστα  ότι, από τις Δημοτικές Εκλογές του 2019 και μετά δεν υπήρξε καμία μα καμία  πολιτική -κομματική δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό.

Εκτός από τη “μάχη” για την εκλογή του προέδρου , τον περασμένο Δεκέμβριο . Και στην οποία δεν είχαν κάποια σημαντική ανάμειξη ενώ δεν ήταν- για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν – καν στις ομιλίες  Ανδρουλάκη -Λοβέρδου-Παπανδρέου που πραγματοποιήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Προφανέστατα λοιπόν την κομματική αυτή απήχηση τη διέθεταν και το 2019 αλλά λόγω του προσώπου που ήταν υποψήφιος δήμαρχος , δεν μπόρεσαν να την κεφαλαιοποιήσουν  τότε εκλογικά με αποτέλεσμα να μην εκλεγούν Δημοτικοί Σύμβουλοι.