Μαζική η συγκέντρωση Λοβέρδου στον Κορυδαλλό με σημαντικές παρουσίες

 

Περίπου 200 άτομα – μέλη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση του υποψήφιου προέδρου για την ηγεσία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ,Ανδρέα Λοβέρδου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/11/21, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Κορυδαλλού.

Εκτός  του κ. Λοβέρδου ,θερμότατη ήταν η ανταπόκριση  όλων των παρευρισκομένων   και προς τον τέως δήμαρχο Στέφανο Χρήστου που παρέστη, όπως πράττει για όλους τους υποψηφίους  .Σχεδόν όλοι  ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συζητήσουν μαζί του , ιδιαίτερα για τα δημοτικά δρώμενα , προτρέποντας  τον μάλιστα να ηγηθεί πρωτοβουλιών .

Με το πολυσήμαντο έργο του, ο κ. Χρήστου , ο ιστορικός δήμαρχος του Κορυδαλλού  , όπως πολύ εύστοχα τον χαρακτήρισε στο χαιρετισμό του  ο  τέως βουλευτής , Δημήτρης Λιντζέρης,έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη και έχει συνδεθεί η δημαρχιακή θητεία με την καλύτερη περίοδο του Κορυδαλλού.

Επίσης και ο κ. Λοβέρδος πριν ξεκινήσει  , είχε εγκάρδια συνομιλία με τον κ. Χρήστου , υπογραμμίζοντας στη συνέχεια στην ομιλία του , το σημαντικότατο ρόλο που διαδραμάτισαν η Αυτοδιοίκηση με τη θωράκιση της  με αρμοδιότητες από το ΠΑΣΟΚ  καθώς και οι προοδευτικοί δήμαρχοι, στην ανάπτυξη της χώρας , τη  σημαντική βελτίωση των πόλεων τους αλλά και στην ενίσχυση της Δημοκρατίας.

Όλα αυτά προφανώς θα ήχησαν  δυσάρεστα σε δημοτικούς συμβούλους  φερόμενους ότι ανήκουν στο χώρο της Κεντροαριστεράς  και οι οποίοι έχουν μετατραπεί τα δυο τελευταία χρόνια στα βασικά στηρίγματα του δεξιού δημάρχου , Νίκου Χουρσαλά. Ο οποίος ήταν κι αυτός παρών στη συγκέντρωση , στην απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλλει, για να πείσει ότι τάχα δεν είναι …δεξιός!!!!!!!

Στην ομιλία του , ο  κ. Λοβέρδος , άσκησε δριμύτατη κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ , ενώ περιέγραψε την στρατηγική του , για να καταστεί και πάλι το ΠΑΣΟΚ δύναμη εξουσίας.

Μεταξύ άλλων ανάφερε ότι αμέσως από το βράδυ των εσωκομματικών εκλογών , αν νικήσει , θα ανακοινώσει ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ γίνεται ξανά  ΠΑΣΟΚ , θα ενισχύσει τις συλλογικές λειτουργίες , θα υπάρχουν τρεις Αντιπρόεδροι  ( πρόγραμμα , στρατηγικό σχεδιασμό- αυτοδιοίκηση –συνδικαλισμό –κοινωνικά κινήματα κ.α) κ.α.

Επίσης διαβεβαίωσε ότι όπως έπραξε και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, όπου πάλι ήταν υποψήφιος, όχι μόνο θα παραμείνει στο κόμμα αλλά όπως και  μέχρι τώρα έχει πράξει, θα συνεχίσει να δίνει όλες τις δυνάμεις του.

Κεντρικό ρόλο  στη διοργάνωση της συγκέντρωσης είχε ο κ. Λιντζέρης ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν κυρίως από τον Κορυδαλλό και κάποιοι από τη Νίκαια .

Επίσης παρέστη ο πρώην νομάρχης , Γιάννης Μίχας, που έχει σημαντικό κεντρικό ρόλο στην καμπάνια του  κ. Λοβέρδου και τον οποίο όλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν  , αναφερόμενοι με θερμά λόγια στο έργο του.

Στη συγκέντρωση υπήρχε επίσης μια ακόμη σημαντικότατην παρουσία . Την ομιλία του κ. Λοβέρδου , παρακολούθησε  και ο Κορυδαλλιώτης  υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του κ. Σημίτη , όταν ήταν πρωθυπουργός, Γιώργος Πανταγιάς, ο οποίος συζήτησε με αρκετά στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ , τόσο πριν την έναρξη όσο και μετά το πέρας της εκδήλωσης .