Παρελθόν πριν ακόμη ο “αλέκτωρ λαλήσει τρεις”, κατέστη η πρόταση για στήριξη από το ΣΥΡΙΖΑ και την Κίνηση των Ενεργών Πολιτών Κορυδαλλού , του δημοσιογράφου, Χρήστου Κυμπιζή, ως υποψηφίου δημάρχου Κορυδαλλού.
Όπως πληροφορούμαστε ο προταθείς , επικαλέστηκε επαγγελματικούς-προσωπικούς λόγους και δεν αποδέχθηκε τελικά να είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Όπως γράψαμε και σε χθεσινή μας ανάρτηση, http://korydallosnews.gr/featured/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87/ , δεν ήταν οριστική η υποψηφιότητα και οι σχετικές οριστικές αποφάσεις επρόκειτο να ληφθούν εντός των επόμενων ημερών .
Ωστόσο , από πλευράς του κ.Κυμπιζή, που είχε και τον καθοριστικό λόγο , δόθηκε πολύ γρηγορότερα η ( αρνητική) απάντηση του.
Κατόπιν αυτού, είναι πλέον πολύ πιθανόν , ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό ,να μην έχει υποψήφιο δήμαρχο . Κι αυτό διότι , τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά . Μέχρι τις 31 Αυγούστου , σ΄ένα μήνα δηλαδή , όχι μόνο θα πρέπει να έχει βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος αλλά εκείνος να έχει αναζητήσει – συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και να το έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο , προκειμένου να έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.
Επομένως , όποια στελέχη του τελικά θελήσουν να θέσουν υποψηφιότητα για Δημοτικοί Σύμβουλοι να διασκορπιστούν στους υπάρχοντες συνδυασμούς των υποψηφίων δημάρχων .
Με την εξέλιξη αυτή κινδυνεύει , μετά από πολλά χρόνια , να μην έχει Δημοτικό Σύμβουλο κανένα στέλεχος του , στον Κορυδαλλό και να παραμείνει ξεκομμένος από τη νέα δημοτική περίοδο ,η οποία σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο , θα είναι πενταετής και όχι τετραετής