Έκθεση -καταπέλτης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για το δήμο Κορυδαλλού

 

Επτασφράγιστο μυστικό  κρατήθηκε έκθεση του ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που διενεργήθηκε στο δήμο Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στο δημοτικό φορέα του , ” Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού”.

Η πολύμηνη ενδελεχής έρευνα που διενήργησε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας , ολοκληρώθηκε πολύ πριν  από τις δημοτικές εκλογές αλλά κρατήθηκε στο ” συρτάρι”  και δεν επετράπη έτσι στους πολίτες να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο δήμο και αναλόγως να καθορίσουν τη ψήφο τους.

Κι αυτό παρότι  διεξήχθησαν ,τόσο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού , οι οποίες κρατήθηκαν στο ” σκοτάδι” , για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα.

Σύμφωνα δε με σχετική απόφαση του προέδρου του ΟΑΠ , Νεκτάριου Τσίρμπα , για τη διενέργεια ΕΔΕ , το πόρισμα – έκθεση ελέγχου της Εθνικής Αρχικής Διαφάνειας, φέρεται να παραλήφθηκε ( με αριθμ πρωτ. 34409) στις 8 περασμένου Αυγούστου, δυο μήνες δηλαδή πριν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Θα το δημοσιοποιήσουν τώρα οι ηγεσίες του δήμου και του ΟΑΠ;

Θα ενημερώσουν έστω για το τι αφορά , τι αναφέρει  και τι καταλογίζει ,  το Δημοτικό Συμβούλιο και  του Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΠ;