Απέδειξαν πόσο προχειρατζήδες είναι -Μετά το ρεπορτάζ μας , μετακίνησαν τις βάσεις για τα ποδήλατα

 

Για άλλη μια φορά οι ίδιες οι πράξεις της διοίκησης Χουρσαλά , επιβεβαίωσαν το πόσο ” προχειρατζήδες” αλλά και με πόση “επεξεργασία” και ” σοβαρότατα” λαμβάνονται αποφάσεις από πολιτική ηγεσία αλλά και αρμόδιες υπηρεσίες .

Πριν αλέκτωρ λαλήσι τρεις , από το δημοσίευμα μας , στις 16 του μηνός , μετακινήθηκαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, όπως απαιτούσαμε , από το σημείο που είχαν τοποθετηθεί, οι βάσεις για τα ηλεκτρικά ποδήλατα .

Στη  ανάρτηση μας , εκείνη, που συνοδευόταν και με τις σχετικές φωτογραφίες επισημαίναμε ότι θα εμπόδιζαν παντελώς τη διέλευση από και προς την Αγ.Γεωργίου.

 

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς , πως αυτό που διαπιστώνει ο οποιοσδήποτε με την ” πρώτη ματιά”, οι κάθε λογής ” αρμόδιοι-τιτλούχοι” του δήμου , δεν το αντελήφθησαν εξαρχής.Το ” ράβε-ξήλωνε ” πλέον , δεν έχει προηγούμενο.

Κάποιος καλοπροαίρετος θα αναρωτηθεί γιατί ” διαμαρτυρόμαστε” αφού για άλλη μια φορά “πάραυτα”  συνεμορφώθησαν με τις επισημάνσεις μας.

Πολύ σωστά θα σκεφθεί,” Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε”.

Όταν όμως τα λάθη είναι συνεχή-επαναλαμβανόμενα-και μάλιστα για μια διοίκηση, που είναι υπεύθυνη για τις τύχες μιας πόλης δεκάδων χιλιάδων κατοίκων ,τότε άλλα είναι τα συμπεράσματα.

 

 

        Η προηγούμενη ανάρτηση

Στην ανάρτηση της ιστοσελίδας μας (16/4) με τίτλο “Στο ” ποδάρι”- προχειρατζίδικες αποφάσεις ταλαιπωρούν τους Κορυδαλλιώτες”, γράφαμε:

” Πολλάκις έχουμε αναφερθεί σε προχειρατζίδικες αποφάσεις των αιρετών του διοικούν τον Κορυδαλλό αλλά και των ” αρμόδιων” υπηρεσιών – υπαλλήλων του δήμου , οι οποίοι εκ του νόμου είναι κείνοι-οι μοναδικοί- που εισηγούνται για τη λήψη κάποιας απόφασης .

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι “νέο”. Δεν ενέσκηψε επί διοίκησης Χουρσαλά. Και επί Κασιμάτη γινόταν . Όχι όμως σε τέτοιο βαθμό.

Τι να πρωτοθυμηθούμε  από τότε που ανέλαβε αυτή η Δημοτική Αρχή :

-Το ” πειραματικό” κλείσιμο της μιας πλευράς της πλ. Ελευθερίας -από Δημητρακοπούλου έως Ταξιαρχών ,που τόσο ταλαιπώρησε τους οδηγούς;

-Την κατάργηση πέριξ της πλατείας Ελευθερίας θέσεων στάθμευσης για να επεκταθούν πεζοδρόμια ώστε καφετέριες να βάλουν τραπεζάκια;

-Το ράβε-ξήλωνε , στην πλατεία Μέμου, που μόλις πριν 6-7 χρόνια παραδόθηκε ;

-Το πως τοποθετήθηκε αρχικά στην πλατεία Μέμου  το ” σπιτάκι”  ( πολλών τετραγωνικών μέτρων) της ανακύκλωσης ; Και αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν τη βάση της αρχικής τοποθέτησης του και να κτίσουν  τελικά νέα ;

Τώρα σ΄όλα τα παραπάνω και στ΄ άλλα , έρχεται να τοποθετηθεί ακόμα ένα.

Ποιο ” μυαλό”  σκέφτηκε και ενέκρινε να τοποθετηθούν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο συγκεκριμένο σημείο που επιλέχθηκε στην πλατεία Αγ. Γεωργίου , όπως απεικονίζεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε;

Από που θα περνούν οι πολίτες κ. Χουρσαλά ; Μεταξύ των σταθμευμένων οχημάτων , που τις περισσότερες φορές ,δεν αφήνεται ούτε ελάχιστος διάδρομος μεταξύ τους και σχεδόν το ένα ακουμπά το άλλο;

Και να πεις ότι σ΄ολόκληρη πλατεία δεν υπήρχε άλλος χώρος ;”.