Μεγάλη κομματική επιτυχία του Σταματάτου

Στο ανώτατο κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Νεκροταφείου του Σχιστού , Δημοσθένης Σταματάτος.

Ο κ. Σταματάτος , ο οποίος εδώ και τετραετίες είναι  Δημοτικός Σύμβουλος Ρέντη αρχικά και του ” Καλλικρατικού” τώρα δήμου Νικαίας -Ρέντη , αποτελεί τον βασικό πυλώνα και εκφραστή της  νεοδημοκρατικής ” συνιστώσας” στις Δημοτικές Αρχές Ιωακειμίδη , τις οποίες έχει υπηρετήσει επί πολλών ετών ως αντιδήμαρχος.

Στο πρόσφατο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του , ο κ. Σταματάτος  εξελέγη 63ος σε σύνολο 156 εκλεγέντων , με 255 ψήφους.

Γεγονός που αποτελεί σημαντική επιτυχία και η οποία οφείλεται στην αμέριστη στήριξη που είχε από την ΟΝΝΕΔ χάρις και στον πολιτευτή της Β΄Πειραιώς κ. Βρεττάκο, στον οποίο ακούγεται ότι αναλαμβάνει ηγετικό πόστο στο επιτελείο του , ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Υποψήφιοι για την Πολιτική Επιτροπή ήταν επίσης αλλά απέτυχαν να εκλεγούν, δυο κομματικά -αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ από τη Σαλαμίνα : Η  κυρία Μαγιάτη , Δημοτική Σύμβουλος που είχε εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές του 2019 με τον κ. Τσαβαρή και προ ημερών εντάχθηκε στον νυν δήμαρχο κ. Παναγόπουλο καθώς και ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Καπετανάκης.