Μετά από μεγάλη καταδίωξη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α., συνέλαβαν 30χρονο ημεδαπό που οδηγούσε κλεμμένη μοτοσυκλέτα.
Η σύλληψη έγινε απόγευμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην περιοχή των Καμινίων, έκριναν ύποπτο δίκυκλο και το κάλεσαν σε έλεγχο.
Στη θέα των αστυνομικών, ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, τον ακινητοποίησαν στην περιοχή του Κορυδαλλού και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Εκεί οι αστυνομικοί, μετά από προανάκριση, ταυτοποίησαν τον 30χρονο ως δράστη τεσσάρων περιπτώσεων κλοπών δικύκλων που είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου παραβιάζοντας τα καλώδια αυτών και χωρίς τη χρήση κλειδιών, τα έθετε σε λειτουργία και τα αφαιρούσε.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές για ομοειδή αδικήματα.





