Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει προσλάβει η δυσαρέσκεια των πολιτών του Κορυδαλλού προς τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά .
Ανικανότητα , έλλειψη έργου , κακοδιαχείριση και αδιαφορία της καταλογίζουν μαζικά με επώνυμες αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της Ε.Χ ( στην ανάρτηση αναφέρεται πλήρως το ονοματεπώνυμο της , όπως και των παρακάτω που θα παραθέσουμε),για το πράσινο στο Δήμο.
Τομέα στον οποίο σημειωτέον , ο δήμαρχος κ. Χουρσαλά , διατηρεί εδώ και χρόνια ακλόνητο στη θέση του , είτε με την ιδιότητα του αρμόδιου εντεταλμένου συμβούλου είτε του αντιδημάρχου, τον Γιώργο Γκόγκο, προφανέστατα …ικανοποιημένος απόλυτα για το « έργο» που επιτελεί και επιβραβεύοντας τον με την αμέριστη εμπιστοσύνη και παραμονή στα αξιώματα της Δημοτικής Αρχής..
«Ψάχνουμε- έγραψε η ΕΧ- δέντρο να σταθούμε να βρούμε λίγο σκιά και αντί δέντρων στα πεζοδρόμια έχουν φυτρώσει χόρτα στους υπέροχους δρόμους , καιγόμαστε κυριολεκτικά σε κάθε πεζοδρόμιο του Κορυδαλλού έλλειψη πρασίνου, ο πιο αντιπράσινος δήμαρχος που πέρασε ποτέ και ο πιο βρώμικος Κορυδαλλός την τελευταία δεκαετία και πέραν της ελευθερίας όλες οι πλατείες ζέχνουν και δεν έχει γίνει απεντόμωση , αντιπράσινος , καθόλου σεβασμός στο οικοσύστημα και καθόλου σεβασμός και κατανόηση προς τους δημότες».
Η ανάρτηση αυτή πυροδότησε έναν …ποταμό σχολιασμών, στους οποίους περιγράφεται η κατάσταση που βιώνει σήμερα η πόλη του Κορυδαλλού αλλά και πως κρίνουν τη Διοίκηση Χουρσαλά.
Π.Χ:Μα γιατι το λετε αυτο τα παντα πεντακαθαρα τα χει η δημαρχαρα μας κι το επιτελειο του🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PC7501:Έξω από το σχολείο στην πλατεία Ελευθερίας καθημερινά ψάχνουμε μια σκιά για να περιμένουμε μέχρι να παραλάβουμε τα παιδιά,έχουμε μικρότερα παιδιά μαζί και πρέπει να περιμένουμε 20-30 λεπτά στον ήλιο.Δεν υπάρχει πουθενά καμία σκιά,είναι τραγικό!
ET:Εξελέγη όμως με ένα θηριώδες ποσοστό.Αυτος φταίει;
A.A:Τα αγκάθια.στα πεζοδρόμια.εφταδαν το 1 μέτρο.
AA:Βάλτε δέντρα να ομορφηνουν οι δρόμοι.
Π.Τ: Χουρσαλας κ παρεακι for ever!!!!😂🤣😂🤣!!!
MN:Να αγιασει το στόμα σας..επιτέλους βρέθηκε ένας από τους τόσους που μας ενοχλεί όλο αυτό να το πει.Μιλαμε για εμετική εικόνα πλέον στον Κορυδαλλό έτσι όπως τον έκανε
EC6922:Κάνουν όμως εμπόριο ναρκωτικών ουσιών στην ελευθερίας, στην Μέμου όπως και στην Βενιζέλου μην έχετε παράπονα
Ζήσης Νίκος ( παραθέτουμε το ονοματεπώνυμο διότι είναι δημόσιο πρόσωπο):Δήμαρχε, τους ακούς; Δεν ψιχαλίζει!!! Οι πολίτες του Δήμου σου είναι που φτύνουν!!!!
- Z: Ειλικρινα με αφορμη την αναρτηση σας χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που αντικρυζω αυτο το χαλι με την καταστροφη καθε εννοιας πρασινου. Φτιαχνουν και καλα τα πεζοδρομια ξηλωνουν καθε θαμνο και βλαστηση και πουθενα μα πουθενα δεν εχουν αντικαταστησει με ενα ρημαδοδεντρο. Κρανιου τοπος τα στενα και πλεον και η Ταξιαρχων. Δεντρα υπαρχουν μονο στις οδους που δεν εχουν περασει ακομη.
Κ.Κ: Πάντως για να λέμε κ για την ευθύνη τών πολιτών.Πριν λίγες μέρες έφερε κ φύτεψε ο δήμος μία υπέροχη ελιά, στο τρίγωνο λίγο πιο κάτω από τίς φυλακές.Γύρω γύρω έβαλε γκαζόν.Σήμερα περνώντας δίπλα από το δέντρο, είδα ακαθαρσίες σκύλου επάνω στο γκαζόν.Έργο κάποιου* φιλοζωου*Κ γενικά οι πλατείες είναι μέσα στην βρώμα εξ αιτίας αυτών των φιλοζωων.( Δεν βλέπω αδέσποτα στις γειτονιές)
PTh: Και στην Ταξιαρχών το λιγο πράσινο που είχε βέβαια χωρίς περιποίηση τώρα το ξηλωσε 17 εκατομμύρια περίπου θα στοιχίσουν τά καινούργια πεζοδρόμια.😂
P.F9866: Μονο για κανα πανυγηρι κανει, καμια συναυλία χωρις αδεια, και κανένα αναψυκτήριο αυθαιρέτο… Α και για ολου του ειδους σ τις απευθείας αναθέσεις.
K.K:Όλοι κοιτάνε να ομορφηνουν τον τόπο τους…. αυτός όμως απ ότι φαίνεται έχει άλλες εντολές, δεν δικαιολογειται διαφορετικά.
M.S:Εδώ κόβουν κ αυτά που έχουμε
Ανώνυμος συμμετέχων: Δημοτική αρχή ακούει……;;;;;; Η υπηρεσία πρασίνου θα πάει στις πλατείες;;;; Θα φτιάξουν τα ποτιστικά να ποτιστουν ότι έχει απομείνει…..;;; Ο κόσμος ενημερώνει συνεχώς….. Ασχοληθητε…..
ΚΚ:Δεν βάζουμε δέντρα γιατί όπως λένε και στα ΔΣ ( αν τα βλέπει κανείς σας δλδ) πέφτουν λόγω βαρύτητας… Ποιοί είμαστε εμείς κύριοι που α τα βάνουμε με την φύση, Ε; Ποιοί;
Μ.Ν:Πάντως και οι πολίτες δεν προσέχουμε καθόλου παίρνουν παιδιά φαγητά πχ από Crats τα πετάνε τα χαρτιά κάτω η τα παρατάνε στα παγκάκια δυστυχώς παιδεία μηδέν αλλά και ο δήμος ας κάνει περισσότερα
Μ.Ν:Επίσης στη πλ ελευθεριας εκεί στη διάβαση πεζών μπροστά στο φούρνο θα σκοτωθεί κανένας άνθρωπος με τη καθιζηση
- K:Δήμαρχος για παραστάσεις και βραβεύσεις των αλλων…..μονο
Ν. Ρ:Βρωμοζενη….
ΑΚ:Δυστυχώς τους νοιάζει μόνο η κονομα τα λεωφορεία κάνουν μια ώρα να περάσουν έχουν αφήσει τον Κορυδαλλό στο έλεος του Θεού
ΑΛ: Ολα αυτά είναι μηδαμινά μπροστά στα δημοτικά τέλη όμοια του Κολωνακιου που πληρώνουμε.Τωρα καταλάβατε γιατί η έλλειψη καθαριότητας και πρασίνου;;Υπέρ της τσέπης Ημών
IQ3929:Χάλια μαύρα !!! Σκουπίδια παντού , σκιά πουθενά ! Δέντρα για σκιά πουθενά ειδικά σε πλατείες !!
AA:Εδώ στην πλατεία Μέμου κατέστρεψαν όλα τα δέντρα για να φτιάξουμε δήθεν την ωραία πλατεία💔🥲🖤
ΦΚ:Όταν ξαναέρθουν οι εκλογές να τον ξανά ψηφίσετε τον δήμαρχο
HT:Στα νταμάρια θα έπρεπε να γίνει αναδάσωση.
Ανώνυμος συμμετέχων 102
Μπορεί να είναι meme ψωμί, πίτα και κείμενο που λέει “Αν μιλάμε για όλη την Αττική / λεκανοπέδιο, o δήμος με τη χαμηλότερη αναλογία πρασίνου ανά κάτοικο φαίνεται να είναι o Κορυδαλλός με περίπου 0,6 ο,6τ.μ. τ.μ. ανά κάτοικο. OM Oneman.gr Marathon ress Οι επόμενοι χειρότεροι είναι: Νέα Σμύρνη -~0,7 0,7 τ.μ. κάτοικο Βύρωνας OM Oneman.gr .gr μ./κάτοικο Βριλήσσια -~0,9 . ……… ……………. om Oneman.gr OM ι./κάτοικο neman gr Για σύγκριση: ΠΟΥ προτείνει τουλάχιστον 9 τ.μ. ανά κάτοικο. Δηλαδή o Κορυδαλλός είναι περίπου 15 φορές κάτω από το ελάχιστο όριο.”
NZ:Ανώνυμος συμμετέχων 102 Μεχρι το 0τ.μ/κατοικο εχουν λιγους μηνες.
MD: Επίσης να πω ότι προ ολίγου πέρασα από Πλατεία Ελευθερίας και ο κάδος για καπάκια έχει γεμίσει τελείως και υπάρχουν σακούλες με καπάκια πάνω από τον κάδο.





