Με τον Γ. Πάχο άρχισε να ξετυλίγεται το « κουβάρι» των επιχορηγήσεων στο « Σινέ Παράδεισος»

 

Καθοριστική για τις περαιτέρω εξελίξεις σ΄ότι αφορά τη διαχείριση της ευρωπαικής επιχορήγησης προς το Σινέ Παράδεισος  ήταν  η προεδρία του  Δημοτικού Συμβούλου , Γιάννη Πάχου , στον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζουμε ότι για την επιχορήγηση αυτή που ήταν ετήσια , έχει παρέμβει η ευρωπαική εισαγγελία , η οποία έχει διατάξει προανάκριση , η οποία διενεργήθηκε από την εισαγγελία Πειραιά και ολοκληρώθηκε . Τώρα αναμένεται , από τις καταθέσεις αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων καθώς και τα στοιχεία που έχουν προκύψει ν΄αποφασίσει η ευρωπαική εισαγγελία αν θα ασκηθούν διώξεις , σε ποιους και με ποιες συγκεκριμένες κατηγορίες .

Ο κ. Πάχος , ήταν σύμφωνα με πληροφορίες που εντόπισε  τι γινόταν πριν και  παρενέβη για την ορθή διαχείριση του κονδυλίου . Επίσης είναι ένας εξ΄αυτών που κλήθηκαν και κατέθεσαν στην προανάκριση.