Αποκαρδιωτική και με μηνύματα από την εκκωφαντική ισχνότατη συμμετοχή , ήταν η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ , που πραγματοποίησε προ ημερών στο Κερατσίνι, με ομιλήτρια τη βουλευτή Μιλένα Αποστολάκη και με θέμα την Οικονομία, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη διορισμένη Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) ,η σύνθεση της οποίας εξαρχής προκαλέσει ενστάσεις και δυσαρέσκειες .Τόσο για το πως επελέγησαν εκείνοι που την αποτελούν, όσο κυρίως :
- κατά πόσο είχε την ικανότητα να ηγηθεί μιας τέτοιας διαδικασίας,
- να επαναδραστηριοποιήσει τον τοπικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ δεδομένου ότι μέλη της , έχουν ευθύνη για την διαλυτική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια
- να διευρύνει το πολιτικό αποτύπωμα του , στην περιοχή
Αποτέλεσμα αυτού ήταν , στην εκδήλωση που έγινε με ομιλήτρια την κυρία Αποστολάκη , στην αίθουσα του Δημαρχείου Κερατσινίου , να ανταποκριθούν στο κάλεσμα το πολύ 40 άτομα.
Ούτε καν όλα τα μέλη αυτής της διορισμένης ΝΟΕΣ που διοργάνωνε μάλιστα και την εκδήλωση δεν πήγαν .
Ούτε και η συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων βουλευτών του στις προηγούμενες εκλογές ,ούτε των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του και των Συντονιστικών Επιτροπών των 5 Τοπικών Οργανώσεων του .
Σ΄αντίθεση μ΄αυτή την εικόνα – που αποτυπώνει πλήρως την έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής λειτουργίας και δράσης -αναμένεται στις εσωκομματικές εκλογές , μεθαύριο Κυριακή , για την εκλογή συνέδρων , στις « κάλπες» που θα στηθούν για την εκλογή συνέδρων , λέγεται ότι θα προσέλθουν …εκατοντάδες .
Ιδιαίτερα σε δήμους , όπως ο Κορυδαλλός , η Νίκαια και το Κερατσίνι.
Ένα δε μεγάλο ποσοστό αυτών, όπως συνέβη και σε προηγούμενες , παντελώς άσχετου με τα του συνεδρίου , θα προσέλθει επειδή τους το ζήτησε μόνο και μόνο κάποιος «τοπάρχης» και κυρίως από παραγονταρίες της Αυτοδιοίκησης.





