Έχει σχέση Δημοτικός Σύμβουλος με την εταιρία που ο δήμος Κορυδαλλού ανέθεσε τα  rapid Test   ;

Πολλά ερωτήματα προκαλεί  η ανάθεση  για τη διενέργεια RAPID TEST – COVID 19,  προυπολογισμού χιλιάδων ευρώ  σε συγκεκριμένη εταιρία.

Η απευθείας ανάθεση αυτή   είναι  η «εκατοστή φορά»  που  κάνει για προμήθεια ή  εκτέλεση κάποιου έργου μ΄αυτόν τον τρόπο η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου , αντίθετα μ΄όσα κατηγορούσε και κατήγγειλε τη διοίκηση Κασιμάτη .

Ωστόσο υπάρχουν πολλά μα πολλά ερωτηματικά και γι αυτή τη συγκεκριμένη ανάθεση. Την  τόσο αναγκαία βέβαια πρωτοβουλία  , που εδώ και βδομάδες ζητούσε η παράταξη ” Μαζί για τον Κορυδαλλό” , του Νίκου Κατσούλη  αλλά τηρώντας και διενεργώντας κανονικό διαγωνισμό . Και για την οποία τόσες βδομάδες οι κκ Χουρσαλάς -Δημόπουλος , που λένε ότι έχουν  ” πλεόνασμα” 3 εκατομμυρίων ευρώ κώφευαν .

Επίσης ο  δήμος  μπορούσε να συμβληθεί  μ΄όλα τα ιατρικά εργαστήρια της πόλης , μηδενός εξαιρουμένου, για να τα διενεργούν.

Ερωτήματα λοιπόν , που έχουν να κάνουν  με το αν εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο Δημοτικός Σύμβουλος . Δηλαδή αν  Δημοτικός Σύμβουλος ήταν που τη σύστησε ή είναι μέλος της εταιρίας ή οτιδήποτε άλλο .

Θα απαντήσουν οι κκ Χουρσαλάς- Δημόπουλος , που έλαβαν αυτή την απόφαση; Όπως  επίσης η κυρία Γαλανοπούλου από την  παράταξη  Γουρδομιχάλη ( πρώην Κασιμάτη) που  ψήφισε την ανάθεση και ως εργαζόμενη, στο χώρο της υγείας μπορεί να γνωρίζει;

 
 

About the author

More posts by