Βοήθεια στο Γηροκομείο Αθηνών από το Δήμο Νίκαιας

Με αγαθά πρώτης ανάγκης τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ενίσχυσαν το Γηροκομείο Αθηνών.

Πριν από λίγες ημέρες υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου, τηρώντας με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα παρέδωσαν τα προϊόντα στο Γηροκομείου.

                                          Ιωακειμίδης

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφερόμενος σ’αυτή τη δράση  δήλωσε:

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να τονώσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη με δράσεις που αφορούν τον συνάνθρωπο. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους ανταποκρίθηκαν σ’αυτό το κάλεσμα αγάπης για τα άτομα της τρίτης ηλικίας καθώς και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου μας που συνεργάστηκαν αποτελεσματικά γι’αυτό τον σκοπό. Είμαι υπερήφανος γιατί οι άνθρωποι των ΚΑΠΗ μας έβαλαν το δικό τους λιθαράκι ώστε οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο  Αθηνών να έχουν μια ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση».

«Η δωρεά αυτή στην πραγματικότητα είναι ανεκτίμητη, διότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο το Γηροκομείο είναι σε αδυναμία αγοράς ειδών διατροφής και υγειονομικού υλικού για τους ηλικιωμένους μας» αναφέρει ο  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Αθηνών ,  Ζώης Κολιός  σε σχετική επιστολή που απέστειλε στην αρμόδια Διεύθυνση των ΚΑΠΗ του Δήμου.

 
 

About the author

More posts by