Δεκάδες προσλήψεις με « διαγωνισμό» …λίγων  ωρών .Αυτή είναι η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου  

 

Ξεπέρασε κάθε όριο , ακόμη και τον ίδιο τον « εαυτό» της , η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου , επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για την πιο παλαιοκομματική  διοίκηση που γνώρισε ο δήμος Κορυδαλλού .

Ανασύροντας και εφαρμόζοντας «πολιτικές»  πρακτικές που  έχουν καταδικαστεί , το ηγετικό « δίδυμο»  Χουρσαλάς –Δημόπουλος , αποκαλύπτει πλέον περίτρανα τη νοοτροπία από την οποία διακατέχεται .

Έφτασε στο σημείο,  να προβεί στην πρόσληψη 40 εργαζομένων με διαγωνισμό , που είχε διάρκεια μόλις λίγων …ωρών και είχε αποφασιστεί  το μεσημέρι της …προηγούμενης ημέρας .

Αποτέλεσμα, ουδείς να μπορεί στις ελάχιστες αυτές ώρες να συγκεντρώσει και να καταθέσει τον όγκο των δικαιολογητικών που απαιτείτο .

Μόνο κάποιος αν είχε ειδοποιηθεί  …μέρες πριν , θα μπορούσε να συμμετάσχει , καταγγέλλουν πολίτες που  έμαθαν για τον διαγωνισμό εκ των  υστέρων . Εκτός και αν είχε  « θείο χάρισμα»,  ή ήταν « έτοιμος από καιρός»  και είχε όλα τα δικαιολογητικά  , αναφέρουν ειρωνικά .

Επίσης η όποια « ενημέρωση» , ήταν η σχετική ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων του …Δημαρχείου ( έγινε  αργά μεσημέρι Πέμπτης )και στην ειδική κατηγορία της …ιστοσελίδας του δήμου , πάλι τότε .

Ο «διαγωνισμός»

Ο περιβόητος αυτός  « διαγωνισμός» , αναρτήθηκε στη Διαύγεια , με την υπογραφή Χουρσαλά  , το μεσημέρι της Πέμπτης …7 Ιανουαρίου

Η κατάθεση των  δικαιολογητικών ξεκίναγε την… Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και τελείωνε στις …2 το μεσημέρι της ίδιας μέρας .Για όσους θα τα κατέθεταν  ηλεκτρονικά στις  11.59μμ της ίδιας μέρας.

Συγκεκριμένα αφορούσε :

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σαράντα (40) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, χρονικής διάρκειας από την ημερομηνία πρόσληψης έως και 05.07.2021, «προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19»

Π.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 2

Τ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1

Δ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ 1

Δ.Ε. ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ 3

Δ.Ε. ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 5

Δ.Ε. ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΣΙΔΕΡΑΔΩΝ – ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΩΝ 2

Δ.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1

Δ.Ε. ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1

Υ.Ε. ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 12

Υ.Ε. ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 12

 

 

 
 

About the author

More posts by