Θα γίνει του ” Κουτρούλη ο γάμος” απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού ;

Στα ύψη αναμένεται να φθάσει η ένταση  στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού , το οποίο συγκαλείται εκτάκτως μετά από αίτημα παρατάξεων της αντιπολίτευσης .

Η συνεδρίαση είναι μονοθεματική και συγκεκριμένα για το κλάδεμα που γίνεται στις δενδροστοιχίες της πόλης από συνεργεία του δήμου .

Τη συνεδρίαση ζήτησαν οι παρατάξεις ” Πολίτες για τον Κορυδαλλό” του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και  ” Μαζί για τον Κορυδαλλό” , του Νίκου  Κατσούλη , ” Λαική Συσπείρωση”, Ελευθερία Παπουτσιδάκη ,  ο “Ανυπότακτος Κορυδαλλός” , του Γιάννη Περσίδη. Οι  δυο πρώτες εξ΄αυτών και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχαν καταγγείλει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το κλάδεμα , κάνοντας λόγο για ” σφαγή”.

Μάλιστα η παράταξη Γουρδομιχάλη είχε αποχωρήσει στη συνέχεια τότε  από τη συνεδρίαση σ΄ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τώρα επανέρχονται στο θέμα και από τις σχετικές ανακοινώσεις που έχουν εκδώσει , αναμένεται οι τόνοι της αντιπαράθεσης στη σημερινή συνεδρίαση να σπάσουν τα “κοντέρ”.

Από την πλευρά του , ο δήμαρχος , Νίκος Χουρσαλάς ,  σήκωσε αμέσως το ” γάντι” που του πέταξαν  και η απάντηση του , όπως φάνηκε και στην προηγούμενη συνεδρίαση , αναμένεται να είναι στον ίδιο βαθμό . Καταγγέλλοντας παράλληλα με δριμύτητα για ανυπαρξία έργου ( κλαδεμάτων) την περίοδο που η παράταξη Γουδορμιχάλη , ασκούσε τη διοίκηση του Δήμου , με δήμαρχο , τον Σταύρο Κασιμάτη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον  επίσης , έχει αν επιλέξει να τοποθετηθεί στη συνεδρίασης ο ” συγκυβερνήτης”  της  Διοίκησης Χουρσαλά , Γιώργος Δημόπουλος .

Ο κ. Δημόπουλος , που ως αντιπολίτευση  κατακεραύνωνε ” λάβρος”  την τότε Διοίκηση Κασιμάτη , για αντίστοιχες περιπτώσεις , στην προηγούμενη συνεδρίαση επέλεξε τη σιωπή επ΄αυτού .