Θα το κάνατε αυτό αν τα πληρώνατε με δικά σας χρήματα κκ Χουρσαλά- Αρώνη

 Η σπατάλη  είναι στην Ημερήσια Διάταξη της τωρινής διοίκησης  Χουρσαλά –Δημόπουλου , στο δήμο Κορυδαλλού .

Πλειστάκις το έχουμε ξαναγράψει , αναφέροντας  σειρά από σχετικά παραδείγματα . Όπως τις  απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ για έργα και προμήθειες  που έχει κάνει αντί για διαγωνισμούς , με αποτέλεσμα να μην παίρνει καμία έκπτωση στη δαπάνη   ή άλλα  .

Παραδείγματος χάριν τα χιλιάδες ευρώ που δίνει για να ζωγραφίσει τα ΚΑΦΑΟ της πόλης , όταν άλλοι δήμοι , όπως ο Πειραιάς ή ή Νίκαια  πχ , το κάνουν δωρεάν . Ή η εκτύπωση εκατοντάδων μπουφάν αλλά και μπλούζες  πέρυσι… κατακαλόκαιρο με την στάμπα « μένουμε στο σπίτι» ενώ είχε λήξει  το…lockdown.

Όλα τα παραπάνω είναι « σταγόνα» σ΄ όσα έχει πράξει  μέχρι τώρα σχετικά . Και στα οποία έρχεται να προστεθεί  και η φωτο με το αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε:
Ανεξέλεγκτη σπατάλη της ζωοτροφής για τα αδέσποτα , με μεγάλες ποσότητες πεταμένες στο έδαφος .

Ίσως γι αυτό και ” δικαιολογείται” το τεράστιο για ζωοτροφές ποσόν ( ύψους χιλιάδων ευρώ) που έχει πληρώσει μόνο τους τελευταίους μήνες ο δήμος Κορυδαλλού , με…αναθέσεις βεβαίως , για να γεμίζει  τις ταίστρες που έχει σε καμιά δεκαριά σημεία .

Αλήθεια , σε μια δική τους επιχείρηση θα το έκαναν αυτό ο δήμαρχος κ. Χουρσαλάς και ο αντιδήμαρχος κ. Αρώνης;

Και προπαντός αν είχαν πληρώσει με δικά τους χρήματα για να αγορασθούν αυτές οι ποσότητες , βλέποντας πως πετιούνται , τι θα έλεγαν και έκαναν ;

 

 
 

About the author

More posts by