Κλίμα εκφοβισμού και αυταρχισμού στο Δήμο Κορυδαλλού .  Νέα  επίθεση  κατήγγειλε εργαζόμενος

 

Ολοένα και πληθαίνουν , στο δήμο Κορυδαλλού , επί ημερών της συνδιοίκησης Χουρσαλά –Δημόπουλου ,  οι επιθέσεις εναντίον εργαζομένων.

Μετά τις πρόσφατες επώνυμες καταγγελίες ΟΛΩΝ των εργαζομένων του Αθλητικού Οργανισμού ,  για ανάλογο περιστατικό, με θλιβερό «πρωταγωνιστή» τον πρόεδρο του , Γιάννη Πάχο , ένα ακόμη προστέθηκε τις τελευταίες ώρες .

Προφανώς η πλήρη πολιτική κάλυψη που προσέφεραν στον κ.Πάχο  για την επίθεση του  με εκφράσεις « πεζοδρομίου»,  οι  παρατάξεις Χουρσαλά –Δημόπουλου αλλά και Γουρδομιχάλη ( πρώην Κασιμάτη) ,μη ζητώντας την παραίτηση του , ούτε καν εγκαλώντας τον ,  έχει εκληφθεί φαίνεται ως « πράσινο φως» .

Η νέα καταγγελία , επώνυμη , γίνεται από τον συμβασιούχο εδώ και 6 χρόνια ,  τον Ν. Παν, ο οποίος αν και θέλει μόνο 7 μήνες να βγει στη σύνταξη , έπεσε θύμα τέτοιας επίθεσης , όπως ο ίδιος καταγγέλλει μ’ επιστολή  του , στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σύμφωνα μ΄όσα αναφέρει παρότι ήταν σε άδεια , κλήθηκε να επιστρέψει στην υπηρεσία για μια έκτακτη εργασία , όπως και έπραξε .

Ωστόσο όταν πήγαν να εκτελέσουν την εργασία που τους είχε υποδείξει ο εκτελών χρέη προισταμένου αυτεπιστασίας , διαπιστώθηκε ότι δεν γινόταν να τη φέρουν σε πέρας διότι υπήρχε πρόβλημα .

Τότε , όπως ο ίδιος καταγγέλλει , ο συγκεκριμένος υπηρεσιακός παράγοντας ,άρχιζε να τον βρίζει  κάτι , που όπως σημειώνει όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε είχε δώσει δικαίωμα να του συμπεριφερθούν έτσι.

Όπως αναφέρει όμως , παρότι έσπευσε και ενημέρωσε το Σωματείο των Εργαζομένων και προσωπικά τον πρόεδρο του  … δεν έδωσαν καμία σημασία .Μετά απ΄αυτό προσέφυγε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ , ζητώντας την στήριξη της .

Άραγε στις καταγγελίες του εργαζομένου θα απαντήσουν  η συνδιοίκηση Χουρσαλά -Δημόπουλου και ο συγκεκριμένος υπηρεσιακός παράγοντας ;

 
 

About the author

More posts by