Κρούσμα κορωνοιού και σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Νικαίας –Ρέντη

 

Μέλος του προσωπικού Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Νικαίας –Ρέντη ανιχνεύθηκε να έχει προσβληθεί από τον κορωνοιό.

Τη σημαντικότατη αυτή πληροφορία δημοσιοποίησε με ανάρτηση του , στα κοινωνικά δίκτυα ο Δημοτικός Σύμβουλος  της παράταξης « Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και το Ρέντη» Βαγγέλης Βότσης.

Αντίθετα εντύπωση προκαλεί η στάση που τηρεί η Δημοτική Αρχή Ιωακειμίδη  , η οποία δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση μέχρι τώρα τόσο για την ενημέρωση των δημοτών της  σχετικά με το τι συνέβη όσο και για αν και ποια μέτρα ελήφθησαν πάραυτα.

Η ανάρτηση

Ανάφερε συγκεκριμένα στην ανάρτηση του , ο κ. Βότσης :

«Δυστυχώς έχουμε θετικό κρούσμα σε μέλος του προσωπικού στον Α Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Ο σταθμός έκλεισε και ολοκληρώνεται η απολύμανση των χώρων.

Εμείς ενημερωνόμαστε από τους πολίτες.

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου αμείβεται;
Γιατί δεν αξιολογεί το γεγονός ώστε να ενημερώσει τους δημότες;
Ποιος αποφάσισε να μην ενημερωθούν οι δημότες;

Η ενημέρωση έχει και παιδευτικό χαρακτήρα κ. Ιωακειμίδη.

Θα πρέπει να ενημερώνονται οι δημότες ακόμα για τα δυσάρεστα νέα της εξάπλωσης της πανδημίας, ενόσω διαρκούν οι προετοιμασίες για να νέα ταρατατζούμ τη προσεχή Κυριακή στο Κατράκειο, που έχουν αποσπάσει τη προσοχή σας»

Τούντας

Για το θέμα  προέβη σε σχετική ανάρτηση και ο επικεφαλής της παράταξης « Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και το Ρέντη», Κανέλλος Τούντας , ο οποίος αναφέρει επίσης τα εξής:

« Δυστυχώς το απευκταίο προέκυψε. Θετικό κρούσμα κορονοϊού σε παιδαγωγό στον Α Βρεφονηπιακό σταθμό στον Α. Ι. Ρέντη ο οποίος διέκοψε τη λειτουργία του για δεκαπενθήμερο.
Αρχικά εύχομαι θερμά περαστικά στον προσβεβλημένο από τον ιό παιδαγωγό.
Δυστυχώς υπάρχει πλημμελής έως καθόλου επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο για να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ευχή όλων μας είναι να μην υπάρξει επέκταση κρουσμάτων στην περιοχή από τον αόρατο εχθρό και η Δημοτική Αρχή να λάβει όλα τα δέοντα μέτρα τα οποία πολλάκις έχουμε ως παράταξη επισημάνει έτσι ώστε να προληφθεί η διατάραξη της Δημόσιας Υγείας.
Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί γιατί μπροστά στην προστασία της Δημόσιας υγείας δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές! Ή τουλάχιστον εμείς δεν τις παραθέτουμε!»

 
 

About the author

More posts by