Ν. Κατσούλης: Σιγήν ιχθύος τώρα από Δημόπουλο στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις κατά της Ένωσης Γονέων

 Κύμα συμπαράστασης στην άδικη επίθεση κατά της Προέδρου της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού Άννας Τζαβαλή που διώκεται δικαστικά από τον Γιάννη Πάχο ,  πρώην πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  επί Κασιμάτη και …νυν πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου  επί Χουρσαλά .

Σ’ ανακοίνωση της , η δημοτική παράταξη , « Μαζί για τον Κορυδαλλό» , τονίζει ότι « εμβρόντητη έχει μείνει η εκπαιδευτική κοινότητα ολόκληρης της Ελλάδας από την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης του γονεϊκού κινήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού, ο κ. Ιωάννης Πάχος, πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Χουρσαλά, μήνυσε την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων επειδή ανέγνωσε, ως όφειλε επιτελώντας τον θεσμικό της ρόλο, στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου».

Η δημοτική παράταξη , τονίζει ότι « τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές επιδεικνύονται κατ’ εξακολούθηση στον ένα χρόνο της διοίκησης Χουρσαλά . Απορίας άξιο είναι η «σιγή ιχθύος» που τηρείται από την παράταξη της συνδιοίκησης του κ. Δημόπουλου, που παλαιότερα πρωτοστατούσε, με τον πλέον δυναμικό τρόπο, στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Και δηλώνει :

  • «Αναγνωρίζουμε τους αγώνες και τις δράσεις της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού, που εκπληρώνοντας το ρόλο της αναδεικνύει, υπερασπίζεται και προωθεί τα συμφέροντα των σχολείων και των μαθητών της πόλης μας.
  • Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στη διωκόμενη Πρόεδρο της Ένωσης και
  • Καταδικάζουμε απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή και αντιδημοκρατική προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης της Ένωσης και του γονεϊκού κινήματος».

Εμείς ως «μαζί» θα σταθούμε απέναντι σε όποιον επιτίθεται και προσπαθεί να φιμώσει την Ένωση Γονέων γιατί η επίθεση στην Ένωση είναι επίθεση στα παιδιά μας».

Τέλος καλεί « όλους τους ενεργούς πολίτες να δώσουν δυναμικό παρόν στην δίκη ενάντια στην  Ένωση Γονέων την Τρίτη  15/9/2020 στις 09:00, στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, Σκουζέ 3-5».