Ξηλώνει τα κολονάκια του Γουρδομιχάλη  και  ζητά συγνώμη ο Κασιμάτης

αθηνας-κολωνάκια_2

Τελικά φαίνεται ότι στους διοικούντες του Δήμου Κορυδαλλού  και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο  , κ. Κασιμάτη επικράτησε η λογική για το θέμα της Αθηνάς .  Σε  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  νωρίς  το πρωί σήμερα ( 1η Απριλίου)υπό τον Δήμαρχο , αποφασίστηκε να ξηλωθούν άμεσα τα κολονάκια .

Η έντονη αντίδραση  καταστηματαρχών και κατοίκων της Αθηνάς , οι διαφωνίες ακόμη και δημοτικών συμβούλων του , η διαπίστωση ιδίοις όμμασι από τον κ. Κασιμάτη και στελέχη του  των επιπτώσεων που είχε η τοποθέτησή τους κ.α , οδήγησαν τον κ. Κασιμάτη , να αποδεχθεί την εισήγηση του αρμόδιου εντεταλμένου Δημοτικού του Συμβούλου , κ. Γουρδομιχάλη, ο οποίος όμως είχε αρχικά τη φαεινή αυτή ιδέα.

Στη σύσκεψη όμως τέθηκε και τι πρέπει να γίνει ώστε να παταχθεί η παράνομη στάθμεση στο κεντρικό δρόμο .

Οι προτάσεις που έπεσαν πολλές , αποκαλύπτοντας και το εύρος της φαντασίας που διέπει τη Δημοτική Αρχή και την παράταξή του .

Κάποιοι που είχαν μια « πεζή» προσέγγιση είπαν  να γίνει μονόδρομος  ενώ  άλλοι να γίνει  πεζόδρομος ,  να υπογειοποιηθεί , να κατασκευαστεί γέφυρα που να ενώνει την πλ. Ελευθερίας με το περιβολάκι ενώ κάποιος πρότεινε να  μετατραπεί σε  διάδρομο προσγείωσης  διαστημοπλοίων   για να γίνει ο Κορυδαλλός τουριστικός προορισμός των …νεφελίμ.

Μπροστά στον « πλούτο» αυτό σκέψεων , προτάσεων και « επιστημονικών» προσεγγίσεων του θέματος από τα στελέχη του , ο  κ. Κασιμάτης , εμφανέστατα συγκινημένος (  φαίνεται δεν περίμενε ότι το  « έχουν» αυτό)  ανακοίνωσε  τη μεγάλη απόφαση :

Αναστέλλεται η εφαρμογή του μέτρου , φεύγουν τα κολονάκια  ενώ με γραπτή του ανακοίνωση θα ζητήσει και συγνώμη από τους πολίτες.

Όλα αυτά τα γράψαμε  για να σας υπενθυμίσουμε το έθιμο της σημερινής ημέρας , της Πρωταπριλιάς , που τόσα σαν αυτό το κείμενο  θα διαβάσετε ή θα ακούσετε .

 
 

About the author

More posts by