Οι μικρότητες …δείγματα γραφής τους  και η … διαφορά

 

Τον « χαρακτήρα» και τη « μικροψυχία» της  συνδιοίκησης Χουρσαλά-Δημόπουλου , ανέδειξε ο τιμητικός για την πόλη του Κορυδαλλού , διορισμός του Δημοτικού Συμβούλου , Γιάννη Διάκου και Αντιπροέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου   της Π.Ε.Δ.Α, στο Μαξίμου.

Και συγκεκριμένα,ως συνεργάτης , στο Γραφείο Διοίκησης και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού .

Λες  και είναι κάτι που  δεν έχει καμία αξία , έστω και συμβολική .

Λες και η πόλη  του Κορυδαλλού , δεν μπορεί να  ωφεληθεί ,έχοντας τόσο κοντά στο πιο ισχυρό κέντρο εξουσίας ,  έναν  δικό της άνθρωπο .

Έτσι , παρότι έχει περάσει ένας σχεδόν μήνας αφότου ανακοινώθηκε ο διορισμός του  . « κιχ» δεν έχουν πει οι κκ Χουρσαλά- Δημόπουλος.

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο κ. Διάκος , είναι Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του κ. Δημόπουλου  και στέλεχος της ΝΔ , όπως και ο  κ. Χουρσαλάς.

Δηλαδή αν ήταν της αντιπολίτευσης και άλλου κόμματος τι θα έκαναν οι κκ Χουρσαλά – Δημόπουλος , θα  τον …κατάγγειλαν;;;

Στην ίδια γραμμή – λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; – και  η – χειρότερη όλων των θητειών μετά τη μεταπολίτευση –πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου , Μερόπη Κατσάνου.

Ενώ  για άλλα « ψύλλου πηδήματα»  προβαίνει σε  ανακοινώσεις και δίνει συγχαρητήρια , αυτό δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα.

Αυτή που – έστω θεωρητικά_ είναι πρόεδρος όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι της μειοψηφίας  του  μόνο που διοικεί σήμερα  το δήμο , ελέω νόμου , δεν το έπραξε ούτε στην προ ολίγων ημερών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στον αντίποδα όλων αυτών , που αποτελεί και ένα « δείγμα γραφής» , είναι ο επικεφαλής της παράταξης « Μαζί για τον Κορυδαλλό», Νίκος Κατσούλης .

Ο κ. Κατσούλης , αν και πολιτικά και παραταξιακά , δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Διάκο , δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός, έσπευσε  ΜΟΝΟΣ απ΄όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να τον συγχαρεί επισήμως και εγγράφως.

«Συγχαρητήρια για τα νέα σας καθήκοντα. Σας ευχόμαστε να συνδράμετε με τον καλύτερο, δυνατό, τρόπο στο δημόσιο συμφέρον του τόπου μας» έγραψε στον κ.Διάκο ,στην επιστολή του , ο  κ. Κατσούλης .

Άμεση και θερμή ήταν η απάντηση του  Γιάννη Διάκου: « Ευχαριστώ για τις ευχές σας τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης σας αγαπητέ συνάδελφε , Επικεφαλής, Νίκο.

 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η αγάπη μου για τη πόλη του Κορυδαλλού και για την Περιφέρεια μας είναι σταθερή πολιτική μου πυξίδα.

 

Εύχομαι για εσάς και τις οικογένειες σας λόγω covid-19 & των εορταστικών ημερών υγεία και ευτυχία»

Τα συμπεράσματα , δικά σας !