Ο Γ. Διακάτος νέος πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ στον Κορυδαλλό

sima ndΝέα διοίκηση με πρόεδρο τον Διακάτο Γαβριήλ, εξελέγη στην Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στον Κορυδαλλό, στις εσωκομματικές αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν πρόσφατα . Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν τη διοίκηση της ΤΟ είναι οι : Aγγελής Δημήτριος,Πετράκης Εμμανουήλ,Νικολάου Αντώνιος,Βαρδουνιώτης Δημήτριος,Στυλιανάκης Εμμανουήλ,Διακάτου Μαρία, Κριτσωτάκης Νικόλαος  Κολοκοτρώνη Ευδοκία, Παρασκευής Κωνσταντίνος
Μετά την εκλογή του  , ο κ. Διακάτος , δήλωσε: « Θέλω από καρδιάς, να πω σε όλους, όσους έλαβαν μέρος στην εν λόγω διαδικασία,  ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη συμμετοχή τους και για την εκλογή μου ως Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. της Ν.Δ. του Δήμου Κορυδαλλού. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και θα συνεχίσω δυναμικά να υπηρετώ και προσφέρω σε αυτή την παράταξη, όπως εσείς γνωρίζετε, πλέον των 35 ετών. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, όλοι μαζί οφείλουμε ώστε οι τοπικές οργανώσεις να λειτουργούν ως κύτταρα παραγωγής πολιτικής από τη βάση της παράταξης.
Η νέα Δημοτική Τοπική Οργάνωση  Ν.Δ. του Δήμου Κορυδαλλού ,θα ξεκινήσει μια  προσπάθεια  συσπείρωσης των μελών της, με σκοπό αποκτώντας δυναμική  να μπορεί να εκφράζει το λαό και την τοπική κοινωνία, προωθώντας δίκαια αιτήματα και λύσεις στη κεντρική εξουσία.
Κανένας ΝέοΔημοκράτης,,ΝέοΔημοκράτησα δεν περισσεύει από αυτήν την προσπάθεια».

 
 

About the author

More posts by