Πρωτοβουλίες ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό εκφοβισμό και στο δήμο Κορυδαλλού , ζήτησε ο Κατσούλης

« Να πάρει θέση ο Δήμος Κορυδαλλού απέναντι στα φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης και εργασιακού εκφοβισμού και να αναλάβει πρωτοβουλίες αντιμετώπισής τους», ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης « Μαζί για τον Κορυδαλλό» στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής του «μαζί» , ζήτησε την πραγματοποίηση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα συζητηθεί διεξοδικά και σε βάθος το θέμα της διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και εργασιακού εκφοβισμού.
Ο Δήμος Κορυδαλλού , τόνισε , ως εργοδότης αλλά και ως συμπαραστάτης στους κατοίκους και εργαζομένους του Κορυδαλλού, όχι μόνο δεν πρέπει να στέκεται αδιάφορος σε τέτοια επαίσχυντα περιστατικά, αλλά να πρωταγωνιστεί στην αντιμετώπισή τους.
Το « Μαζί για τον Κορυδαλλό» καλεί το σύνολο των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου να ταχθούν συμπαραστάτες για να ξεριζωθούν αυτά τα φαινόμενα από όλους τους εργασιακούς χώρους.
Επίσης καλεί τον δήμαρχο να καταθέσει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικό πρωτόκολλο και δέσμη ενεργειών υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης και εργασιακού εκφοβισμού.

 
 

About the author

More posts by