Με τον Κορυδαλλό , ψηλά στην λίστα , η περιοχή του Πειραιά ( πλην των νησιών του) έχει τεθεί πλέον στο «μικροσκόπιο» των ειδικών λόγω της υπερσυγκέντρωσης φορέων του ιού του covid -19.
Ειδική αναφορά , έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Νίκος Χαρδαλιάς , στην προ ημερών τηλεδιάσκεψη που είχε με τους δημάρχους του Λεκανοπεδίου.
Όπως είπε στην τηλεδιάσκεψη αυτή , από την απουσίαζε (!) ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χαρδαλιάς, τα ενεργά κρούσματα στον Κορυδαλλό , που ήταν καταγεγραμμένα την ημέρα εκείνη ανέρχονταν σε 97.
Και ζήτησε απ΄όλους τους δημάρχους στενή επιτήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί .
Κάτι βεβαίως που δεν συμβαίνει στον Κορυδαλλό , αφού είναι παντελώς απούσα Δημοτική Αρχή και Δημοτική Αστυνομία , με τις πλατείες και τις παιδικές του χαρές ( που στα « χαρτιά» είναι « κλειστές» να είναι όλες τι ώρες γεμάτο από κόσμο κλπ
Πρόσφατα σχόλια