Σοκ στη  Νίκαια από άγρια κακοποίηση σκύλου

Ένα ακόμη περιστατικό άγριας κακοποίησης σκύλου , καταγγέλλεται ότι συνέβη σήμερα Τρίτη , στη Νίκαια . Και συγκεκριμένα στην οδό Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη .

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΣΚΑΙ και δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ένας κάτοικος , που λέγεται ότι είναι καθηγητής , τραυμάτισε πολύ σοβαρά με μαχαιριές έναν σκύλο.

Το  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  γρέφει ότι « μΜε βάση τις μαρτυρίες,  ο δράστης βρισκόταν πεσμένος στην άσφαλτο, έχοντας κάνει κεφαλοκλείδωμα με το ένα του χέρι στον σκύλο και με το άλλο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στα πλευρά. Όπως ήταν φυσικό, ο σκύλος βρισκόταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο.
Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καθηγητή στο σπίτι του και ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία. Πάντως, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.
Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο ΔΙΚΕΠΑΖ σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου».

 

 
 

About the author

More posts by