Στη Νομική Υπηρεσία του δήμου Κορυδαλλού η Καλομπράτσου; 

 

Υποψηφιότητα για τη θέση , της μιας εκ των δυο νομικών συμβούλων που θα μείνει τους επόμενους μήνες κενή λόγω συνταξιοδότησης – θα θέσει , αναφέρουν πληροφορίες , η νυν Δημοτική Σύμβουλος , κυρία Καλομπράτσου.

Η  κυρία  Καλομπράτσου που τα προηγούμενα χρόνια ήταν από τα ” δεξιά χέρια” της Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη και αντιδήμαρχος , μετά την ήττα πρωτοστάτησε στις διεργασίες  για συνεργασία με τον νικητή των εκλογών , Νίκο Χουρσαλά και όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό , ανεξαρτητοποιήθηκε με άλλους οκτώ συναδέλφους της .

Έκτοτε είναι απολύτως ταυτισμένη με τη νέα Δημοτική Αρχή και όπως λέγεται ,  είναι μεταξύ τω μελών  του Δημοτικού Συμβουλίου που έχουν στενότατες σχέσεις με τον κ. Χουρσαλά.

Ενώ λοιπόν , όλοι προεξοφλούσαν ότι θα ήταν  ανάμεσα στις πρόσφατες επιλογές  του κ. Χουρσαλά για τις θέσεις των αντιδημάρχων , αυτό δεν συνέβη . Στη συνέχεια ελέχθη ότι  προορίζεται για τη θέση της προέδρου της υπό σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης .

Σύμφωνα με πληροφορίες  αυτό δεν ευσταθεί . Αντίθετα , σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες , συζητείται να θέσει υποψηφιότητα στον διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί το 2022 , για τη θέση  του νομικού συμβούλου του Δήμου , που θα μείνει κενή .

Αν συμβεί αυτό θα πρέπε ιη κυρία Καλομπράτσου πριν την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό πρόσληψης ,  να παραιτηθεί από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου.

Μια σχεδόν παρόμοια  περίπτωση  είχε συμβεί , στην τελευταία θητεία της διοίκησης Κασιμάτη , όπου  η κυρία Καλομπράτσου ήταν αντιδήμαρχος .

Ο τότε Δημοτικός  Σύμβουλος , Κώστας Βράκας  και αφού ο κ. Κασιμάτης , τον είχε αντικαταστήσε ιαπό αντιδήμαρχο Οικονομικών , μετά από ορισμένους μήνες  παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος και διορίστηκε  Διευθυντής του Γραφείου του .

 
 

About the author

More posts by