Τήρησε την υπόσχεση ο « Ανυπότακτος Κορυδαλλό»

 

Ο Σταύρος Βαλσαμής, κατέλαβε τη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο  του Γιάννη Περσίδη , μετά την παραίτηση του δεύτερου , στο πλαίστιο της προγραμματικής δέσμευσης της παράταξης του , για εναλλαγή προσώπων.

«Η εναλλαγή των αιρετών εκπροσώπων του Ανυπότακτου Κορυδαλλού κατά την θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου είναι μια επιλογή που αποτέλεσε το θεμέλιο της ανοιχτής συγκρότησης και της δημοκρατικής λειτουργίας μας, χαρακτηριστική της αντίληψής μας για την πολιτική και την εκπροσώπηση συλλογικών αποφάσεων» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Επίσης υπογραμμίζεται , « για εμάς οι θέσεις εκπροσώπησης δεν ήταν ποτέ ατομική υπόθεση. Σε ένα πλαίσιο προσωποκεντρικό, όπου κυριαρχούν ο πολιτικός καριερισμός, η ατομική διαπραγμάτευση και το πολιτικό πάρε-δώσε, εμείς προτάσσουμε την δημιουργικότητα του συλλογικού νου και αγώνα. Επιμένουμε πως η πολιτική δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά κεκτημένο των πολλών. Συνεχίζουμε να χτίζουμε μια κίνηση ζωντανή, ανοιχτή, ανεξάρτητη, δημοκρατική. Συνεχίζουμε να χτίζουμε μια κίνηση στο μπόι της κοινωνίας που ονειρευόμαστε».

Ο Γιάννης Περσίδης συνεχίζει επικεφαλής της κίνησης και, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «  μαζί με τα μέλη, τους φίλους και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Ριζοσπαστικής Προοδευτικής Δημοτικής Κίνησης «Ανυπότακτος Κορυδαλλός» στα όργανα του δήμου, θα συνεχίσει να συμβάλλει στους συλλογικούς αγώνες για την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών –μικρών και μεγάλων- της πόλης και των δημοτών της, δίπλα σε όλες τις δυνάμεις που συνεχίζουν να αγωνίζονται».