Ήταν ο μόνος και παντού, ο Μαρκόπουλος!

Καθημερινά και έμπρακτα , αποδεικνύεται η αγάπη  που τρέφει για τους συμπολίτες του , στη Β΄Πειραιά  , ο βουλευτής της  ΝΔ , Δημήτρης Μαρκόπουλος , αλλά και η διάθεση και μαχητικότητα του , για να επιλυθούν προβλήματα που χρονίζουν δεκαετίες.

Παρότι ,προσβλήθηκε και ο ίδιος από κορωνοιό  και απαιτήθηκε να νοσηλευτεί, με το που ανάρρωσε ΠΛΗΡΩΣ , όχι μόνο επανήλθε αλλά και …δριμύτερος .

 Πέραν από τη συμμετοχή και τον κομβικό ρόλο που έχει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Παπά –Καλογρίτσα , όλες αυτές τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ , όργωσε στην κυριολεξία όλη τη Β΄Πειραιά .

Και ήταν ο  μόνος βουλευτής που το έπραξε αυτό , όχι μόνο από πλευράς

 του κόμματος του αλλά και από τους υπολοίπους συναδέλφους του , των άλλων κομμάτων.

Μεταξύ άλλων  ΜΟΝΟ τις ημέρες πριν την

Ανάσταση .  επισκέφθηκε τους τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περάματος «Πανδουρίδες¨που προσφέρει καθημερινά  φιλανθρωπικό  έργο, « αποτελεί φάρο ελπίδας κι αλληλεγγύης» και επιβεβαιώνει ότι « το Πέραμα έχει τις δικές του πρωτοπόρες κοινωνικά δυνάμεις» όπως έγραψε σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης με τη σύζυγο του Δέσποινα , στην Περιφορά του Επιταφίου στο Παλαιό Κοιμητήριο του Περάματος

Στο  Κερατσίνι μεταξύ άλλων  περιόδευσε  με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νίκο Πέτσα, στην Αμφιάλη και συνομίλησε  με  καταστηματάρχες της Αμφιάλης ακούγοντας προβλήματα του τοπικού εμπορίου, τ ενώ στη Νίκαια  επισκέφθηκε την Αγία Τριάδα, την Παναγίτσα και στον Κορυδαλλό τους  Ταξιάρχες, τον Άγιο Γεώργιο κ.α