Αποφασίζει αν  θα αποσύρει την στήριξη του από την παράταξη  Γουρδομιχάλη ,ο ΣΥΡΙΖΑ

Επί τάπητος θα τεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα από τη νέα τοπική ηγεσία που εξέλεξαν στην οργάνωση τους , στον Κορυδαλλό , τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ , η συνέχιση ή μη της στήριξης στην παράταξη Γουρδομιχάλη ( πρώην Κασιμάτη).

Πολλά  τοπικά και περιφερειακά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ,  τάσσονται υπέρ της απόσυρσης της στήριξης .Αυτό καταγράφηκε και σε πρόσφατη εσωκομματική τηλεδιάσκεψη τοπικών στελεχών με της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνδιάσκεψη ,  είχε προσκληθεί και συμμετείχε για να ενημερώσει σχετικά και η στενή πολιτική φίλη του κ. Γουρδομιχάλη, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και Δημοτική Σύμβουλος , Μαρία Καλαμάρη, η οποία τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της στήριξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  από την πλειοψηφία αυτών  των κομματικών στελεχών  ασκήθηκε εντονότατη κριτική , καταλογίζοντας στην παράταξη  υποτυπώδη « αντιπολίτευση»   , σύμπλευση σε πολλά με τον νεοδημοκράτη δήμαρχο , προσωπικές στρατηγικές  κα

Και αποφασίστηκε  αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές-  που ήδη διεξήχθησαν – να συγκληθεί η Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό , για να λάβει την τελική και οριστική απόφαση .

Σημειωτέον δε ότι στο νέο « Συντονιστικό»  στην Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό , εξελέγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες ,  στο σύνολο τους μέλη , που είναι αντίθετα ή έχουν έντονες επιφυλάξεις στην στήριξη της παράταξης Γουρδομιχάλη και στη μέχρι τώρα πορεία της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε επιλέξει να στηρίξει τον τότε δήμαρχο κ. Κασιμάτη , τόσο για την αποστασιοποίηση του από το ΠΑΣΟΚ όσο κυρίως και στο πλαίσιο του ανοίγματος σε κεντροαριστερές δυνάμεις .

Τώρα πλέον , ο ίδιος ο κ. Κασιμάτης , έχει αποχωρήσει , η παράταξη αριθμεί μόλις έξι Δημοτικούς συμβούλους  αφού οι υπόλοιποι  εννέα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και   από το   χώρο  του ΚΙΝΑΛ  παραμένει – με το ένα ” πόδι” κι αυτός ουσιαστικά έξω – μόνο ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χριστοφορίδης Χωρίς ο ίδιος όμως  να διαθέτει πλέον κάποιο ιδιαίτερο τοπικό εσωκομματικό βάρος στο ΚΙΝΑΛ.