Β. Μιχαλολιάκος: Δεν θα κλείσει το «Κανάλι-1»

kanali1a

Κατηγορηματική υπόσχεση ότι το ραδιόφωνο του Δήμου Πειραιά , το «
Κανάλι-1», θα συνεχίσει να λειτουργεί , έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης , Βασίλης Μιχαλολιάκος .

Ο κ. Μιχαλολιάκος , σε δηλώσεις του  στο ίδιο το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά , τόνισε ότι « πρέπει με κάθε τρόπο να μείνει ανοιχτό και θα το κρατήσουμε ανοιχτό».

Η «απόφασή μας, είπε ,  για το Δημοτικό Ραδιόφωνο, ένα από τα πρώτα ραδιόφωνα που έθεσαν τέρμα στο κρατικό μονοπώλιο της πληροφόρησης – το «ΚΑΝΑΛΙ 1», ο «9.84», ο Δημοτικός Σταθμός Θεσσαλονίκης, συγκρουόμενοι τότε ακόμη και με τα ΜΑΤ –   πρέπει με κάθε τρόπο να μείνει ανοιχτό και θα το κρατήσουμε ανοιχτό».

Επίσης διαβεβαίωσε με τον ίδιο κατηγορηματικό τρόπο ότι « δεν θα χάσει κανείς εργαζόμενος τη δουλειά του στο «Κανάλι 1» ούτε θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

« Επειδή ο κ.  Μιχελάκης, μετέφερε την ευθύνη της διαθεσιμότητας στους δημάρχους, εγώ λέω ότι δεν πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα» , ανέφερε , ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ο Δήμαρχος του Πειραιά ευχαρίστησε  τους εργαζόμενους στο «Κανάλι 1» που, όπως είπε , « με  στάση ευθύνης, κόντρα στις σειρήνες, συνεργάστηκαν για να περιορίσουμε τις δαπάνες στο ραδιόφωνο μας, στο ελάχιστο δυνατό».

Επίσης συνεχάρη τον πρόεδρο της Δημοτικής Ραδιοφωνικής Επιχείρησης , «  κ. Μανωλάκο και τους συνεργάτες μου, γιατί μπορέσαμε να περιορίσουμε το κόστος ασφυκτικά, σε αξιοπρεπείς αποδοχές των εργαζομένων. Τονίζω για άλλη μια φορά, από το σύνολο των εργαζομένων στην ενημέρωση, κρατική, ιδιωτική, δημοτική,  κομματική, είναι η καλύτερα και εγκαίρως αμειβόμενοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν ενοχλεί ότι αυτή η αλήθεια αφορά μια δημοτική αρχή που δεν ανήκει στην αριστερά αλλά ανήκει  στον Πειραιά, αυτό είναι άλλο θέμα» , σημείωσε.