Μετατρέπουν σε « Γκράβα» το  5ο Λύκειο Κορυδαλλού

Αντιεκπαιδευτικές «λογικές» προηγούμενων δεκαετιών που έχουν  εγκαταλειφθεί και εξοστρακιστεί για τις οδυνηρές συνέπειες που είχαν και εξακολουθούν να έχουν , πολλά χρόνια μετά αφότου εφαρμόστηκαν ανασύρει από το « χρονοντούλαπο» η συνδιοίκηση Χουρσαλά – Δημόπουλου, στον Κορυδαλλό.

Προκειμένου να καλύψουν την παντελή ένδεια του , σε σχεδιασμό και  προετοιμασία, που όφειλε να έχει   20 μήνες μετά την ανάληψη από εκείνη της  τοπικής εξουσίας  αλλά και  διότι    …τετραετίες να « μπαινοβγαίνουν» σε επιτελικές θέσεις των προηγούμενων διοικήσεων .

Συγκεκριμένα και ενώ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , στους 20  αυτούς μήνες  έχει συζητήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το οξύτατο πρόβλημα σχολικής στέγης , επιχειρεί  στα «ξαφνικά»  και  με « μπαλωματικές» ενέργειες να «επιλύσει» ένα πρόβλημα , ανοίγοντας όμως τον …Ασκό του Αιόλου για πολλά άλλα .

Συγκεκριμένα , πιέζει  για τη μεταφορά του 8ου Γυμνασίου στο 5ο  Λύκειο ,  κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα στον ίδιο χώρο να « στοιβάζονται»  καθημερινά και τις ίδιες ώρες  περισσότερα από …700 μαθητές.

Και ηλικιών μάλιστα από 13  έως και 18 χρονών , με ότι  μπορεί να συμβεί από τον ανόμοιο αυτόν συγχρωτισμό , στην ομαλή λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος αλλά και την ασφάλεια των ίδιων των μαθητών . Ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών .