Ξεκίνησε η κατασκευή του 21ου Νηπιαγωγείου στον Κορυδαλλό

paidakia_zografizoun

Ένα ακόμα σύγχρονο σχολικό κτίριο γίνεται πραγματικότητα στον Δήμο Κορυδαλλού με την κατασκευή του 21ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή του Σχιστού, επί των οδών Αισχύλου 17, Επαμεινώνδα & Θεσπιέων. Το έργο ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα περίπου χρόνο.

Το νέο Νηπιαγωγείο κατασκευάζεται σε οικόπεδο επιφάνειας 875.14 τμ. και θα περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο ανάπαυσης των νηπίων, τραπεζαρία, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ.

Πρόκειται για το δεύτερο νηπιαγωγείο που κατασκευάζεται την τελευταία διετία στον Κορυδαλλό, μετά το 8ο Νηπιαγωγείο, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του 6ου– 8ου Δημοτικού στα 88 στρέμματα.

Την ικανοποίηση τους για την έναρξη του έργου εξέφρασαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών , που « έτρεξε» όλες τις διαδικασίες , Γιώργος Δημόπουλος , υπογραμμίζοντας ότι το έργο ολοκληρώνει το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τις υποδομές στην προσχολική αγωγή, σε συνδυασμό με τον νέο ιδιόκτητο Βρεφονηπιακό Σταθμό, που ολοκληρώνεται και θα λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά.