Ο «δεξιός» Μιχαλολιάκος και ο …«Αντιμνημονιακός» Κασιμάτης

_18-5-~1 Σε καφενεία χαρτοπαιξίας και ταβλιού έχει καταντήσει τα ΚΑΠΗ του Δήμου , η απερχόμενη Δημοτική Αρχή  Κασιμάτης .

Όταν στον κ. Κασιμάτη ,  του κάνουν παρατήρηση για τον ξεπεσμό και το ρημαδιό των ΚΑΠΗ της  πόλης μας , αυτού του τόσο σημαντικού θεσμού , εκείνος όπως πράττει και σ΄όλες τις άλλες σχεδόν περιπτώσεις , επικαλείται το  « κακό» Μνημόνιο , που έχει στερήσει λεφτά από τους Δήμους .

Ωστόσο τον διαψεύδουν οικτρά τα παραδείγματα κοντινών Δήμων , οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με τα κατά τα καιρούς λεγόμενα του κ. Κασιμάτη , δεν έχουν την  οικονομική « ευρωστία» του Δήμου  του.

Όπως παραδείγματος χάριν ο Πειραιάς . Όπου η « δεξιά» Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου  σ΄αντίθεση με την « προοδευτική» του Κασιμάτη , παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα « Μνημόνια», μπορεί και προσφέρει στους δημότες της , ουσιαστικές υπηρεσίες.

Γιατί προφανώς έχει μεράκι  σ΄αντίθεση με του κ. Κασιμάτη, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να « καβαντζώσει» το δημοτικό θώκο γι  άλλη μια πενταετία.

Και τα αναφέρουμε αυτά , μ’ αφορμή τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικών που ξεκίνησαν στα ΚΑΠΗ του Πειραιά .Τα αντίστοιχα του « εύρωστου» κατά Κασιμάτη Δήμου Κορυδαλλού, εκτός από ένα μάθημα χορού , τι έχουν να επιδείξουν ; Καινούργιες …τράπουλες ;