Συγκεκριμένες καταγγελίες για υποκίνηση των καταλήψεων σε σχολεία του Κορυδαλλού

Επωνύμως καταγγέλθηκε στο Δήμαρχο Κορυδαλλού , Νίκο Χουρσαλά , υποκίνηση των μαθητών  από συγκεκριμένη καθηγήτρια του 2ου Γυμνασίου , για συνέχιση της κατάληψης .

Την  ίδια ώρα ένα πολύ περίεργο γεγονός καταγγέλλεται ότι συνέβη και στο 1ο Λύκειο .Σύμφωνα με τους γονείς, ενώ οι καθηγητές και οι μαθητές μπήκαν στο σχολείο  κανονικά … δεν χτύπησε ποτέ το κουδούνι εκείνη την ημέρα .Έτσι οι μαθητές παρέμειναν όλες τις ώρες στο …προαύλιο και μάθημα δεν έγινε.

Σ΄ότι αφορά το 2ο  Γυμνάσιο , μητέρα μαθητή μαζί μ΄ άλλες δίπλα  που την επιβεβαίωναν καθώς και τα παιδιά τους –μαθητές του σχολείου ,  κατήγγειλε στο δήμαρχο Κορυδαλλού , επωνύμως συγκεκριμένη καθηγήτρια.

Σύμφωνα με την μητέρα , που εξ΄αρχής δήλωσε το επώνυμο της , στο Δήμαρχο Κορυδαλλού , η συγκεκριμένη καθηγήτρια και ενώ οι μαθητές ήταν έτοιμοι , όπως έλεγε να διακόψουν την κατάληψη και να μπουν στις τάξεις ,  άρχισε να τους μιλά . ζητώντας τους , να συνεχίσουν και τελικά αυτό έγινε .

Η συγκεκριμένη μητέρα ζήτησε επίμονα από το δήμαρχο , στον οποίο υπογραμμίζουμε είχε δώσει  το δικό της ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, να πράξει όσα ορίζει ο νόμος .

Άραγε 24ώρες μετά , ο κ. Χουρσαλάς, πρώτον διασταύρωσε την ορθότητα της καταγγελίας ;

Και αν  ναι , διαπιστώνοντας ότι αυτό συνέβη έπραξε όσα ορίζει ο…νόμος που ζήτησαν οι γονείς ; Και τι συγκεκριμένα;