Ταπεινωτικό ΟΧΙ εισέπραξε ο Χουρσαλάς από τον Μακρυγιάννη

 

 

Πολιτικό ανάστημα όρθωσε ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού , Πάνος Μακρυγιάννης στο δήμαρχο, Νίκο Χουρσαλά.

Αντίθετα, με την στάση και τη συμπεριφορά του κ. Δημόπουλου , προς τον κ. Χουρσαλά , ο κ. Μακρυγιάννης, αρνήθηκε να υποταχθεί στην αλαζονική πολιτικά  συμπεριφορά του και στους πολιτικά παιδαριώδεις τακτικισμούς του , οι οποίοι βάναυσα προσβάλλουν και πλήττουν το θεσμό του αιρετού της Αυτοδιοίκησης .

Όπως αναφέρουν πληροφορίες , ο κ. Χουρσαλάς , τη μεθεπομένη της απόφασης του για το διορισμό των έξι αντιδημάρχων , κάλεσε στο γραφείο του και τον αντιδήμαρχο, ιατρό , Παναγιώτη Μακρυγιάννη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές , ο δήμαρχος του ζήτησε  την παραίτηση του , νωρίτερα κατά ένα μήνα της λήξης της θητείας του .

Ο κ. Μακρυγιάννης  του απάντησε ΟΧΙ. Και τον κατηγόρησε ότι ενώ τον διόρισε αντιδήμαρχο « για την τοπική οικονομική ανάπτυξη και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου» δεν τον στήριξε στο έργο του.

Ο λόγος  που ζήτησε ο κ. Χουρσαλάς την παραίτηση του , ήταν σύμφωνα με πληροφορίες , η επιθυμία του για λόγους …επικοινωνίας να ανακοινωθούν από το δήμο μαζί όλες οι αλλαγές  αντιδημάρχων από το δήμο.

Όταν όμως επ΄αυτού , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , ο κ. Μακρυγιάννης , του επισήμανε ότι τότε γιατί δεν ζητεί και την παραίτηση του όγδοου αντιδημάρχου , επιβεβαιώθηκε  κατ΄ εκείνον , η σκοπιμότητα σε βάρος του , που υπέκρυπτε η ενέργεια του δημάρχου.

Ενέργεια , που οδηγεί σε ρήξη τις σχέσεις τους . Εκτός κι αν κάνει κωλοτούμπα  ο κ. Χουρσαλάς και στο τέλος , όπως έπραξε και με τους άλλους αντιδημάρχους , ανανεώσει τη θητεία του κ. Μακρυγιάννη.