« Χρυσάφι» κόστισε η αιμοδοσία στον Κορυδαλλό  

Σχεδόν  2700 ευρώ για …πανό, πλήρωσε ο δήμος Κορυδαλλού  , για να « προπαγανδίσει» την εθελοντική του αιμοδοσία .

Ουδέποτε στο παρελθόν ο δήμος είχε δαπανήσει τόσα χρήματα για πανό , ακόμη και όταν στις αιμοδοσίες προσέρχονταν εκατοντάδες πολίτες .

Στο παραπάνω ποσό , πρέπει να προστεθούν και οι  εξής επιπλέον δαπάνες –σπατάλες:

Εκτύπωση 1504 (!) προσκλήσεων σε χαρτί μάλιστα  velvet  , λες και επρόκειτο για..προσκλητήρια γάμου . Πέραν αυτών όμως γεννώνται και τα εξής ερωτήματα :

Γιατί συγκεκριμένα 1504 και όχι πχ 1500 ή 1510 ή 1550;

Πως δόθηκαν ;

Εστάλησαν ταχυδρομικά ;

Πληρώθηκαν και αν ναι πόσο κόστισε επίσης αυτό ή παράνομα  στη « ζούλα» ;

Τα διακίνησαν συνεργεία του δήμου ; Πόσοι εργαζόμενοι  απασχολήθηκαν και επί …πόσες ημέρες;

Επίσης εκτύπωσαν και …236 αφίσες .Αφενός μεν ούτε στις εκλογές δεν τυπώνουν πια αφίσες , ας μας απαντήσουν η  αντιδήμαρχος κ. Κωτσίδου , που υπογράφει τη σχετική δαπάνη  και η ηγεσία της συνδιοίκησης Χουρσαλάς – Δημόπουλος , που κολλήθηκαν ή αναρτήθηκαν;

Δεδομένου ότι όλα τα σχολεία είναι κλειστά , όπως και τα ΚΑΠΗ αλλά και άλλοι χώροι που θα μπορούσαν να αναρτηθούν  ( καφενεία , καταστήματα ) καθώς και  το γεγονός στο Δημαρχείο μόνο κατόπιν ραντεβού μπορεί να προσέλθει κάποιος  πολίτης , με ποιο σκεπτικό τις εκτύπωσαν . Και το κυριότερο που τοποθετήθηκαν;

Κολλήθηκαν σε υπαίθριους χώρους κατά παράβαση του ίδιου του κανονισμού του δήμου;

Ακόμη και έτσι όμως η ποσότητα αυτή έφθανε και περίσσευε να κάνει « ταπετσαρία» όλες τις κεντρικές οδούς της πόλης ( Αθηνάς , Δημητρακοπούλου , Ταξιαρχών , Διαμαντίδη , Ποταμού).

Όπως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον , να μας πει η κυρία Κωτσίδου , πόσο κόστιζαν μέχρι το 2019,  διοίκησης Κασιμάτη , οι αντίστοιχες διοργανώσεις , αφού και τότε η ίδια ήταν αρμόδια αντιδήμαρχος.

Όλα τα πρόκειται για δαπάνες που συνιστούν εξόφθαλμα  σπατάλη  και συνολικά κόστισαν …3999, 87 ευρώ .

Και βεβαίως έγιναν , όπως εκατοντάδες  άλλες δαπάνες από τη τωρινή Δημοτική Αρχή ,  με …απευθείας ανάθεση .

Όλα αυτά μάλιστα με  την  πολιτική κάλυψη  Δημόπουλου -Χουρσαλά . Οι οποίοι, ιδίως ο πρώτος , μέχρι να  αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου , κατηγορούσαν για πολύ λιγότερα  την προηγούμενη  διοίκηση Κασιμάτη, για …μύρια όσα!