«Δημόσια Διαβούλευση» χωρίς να έχει …ιδέα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού.Έτσι ” σέβονται” την ” προσβασιμότητα” 

 

 

 

 

Σ΄όλα τα …απίθανα που βιώνει τους τελευταίους μήνες   ο Κορυδαλλός , από  τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά , έμελλε να βιώσει Δημόσια Διαβούλευση  για τα «τοπικά προβλήματα κινητικότητας» ,χωρίς να έχει προηγηθεί  οποιαδήποτε συζήτηση ή έστω  απλή ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Την ίδια ώρα, επίσης , όπως δείχνει και η σχετική φωτο, (ανάμεσα σ΄αρκετές που έχουμε στη διάθεση μας ), από το πως έχει σταθμεύσει το αυτοκίνητο του Δημάρχου , σ΄ έναν από τους λεωφορειόδρομους της πόλης , αποδεικνύεται ιστην πράξη ,   το πως «σέβονται » τ΄  άτομα με αναπηρία και πως « φροντίζουν» ο Κορυδαλλός , να είναι πόλη « φιλική» προς τους συμπολίτες μας . Αλλά όχι μόνο  γι αυτούς , αλλά και για όλους  εκείνους ( ηλικιωμένους , παιδιά  κ.α ) που η πόλη είναι « απαγορευτική»  και « επικίνδυνη» γι αυτούς.

Την Τετάρτη λοιπόν , 19 του μηνός , στις 6μμ , στο Δημαρχείο Κορυδαλλού , διοργανώνει « Δημόσια Διαβούλευση» , με θέμα “Περιεχόμενο του ΣΒΑΚ – Καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών για τα τοπικά προβλήματα κινητικότητας” .

Για την οποία , η ανακοίνωση του Δήμου , γράφει  παρά τη συμπεριφορά της πολιτικής ηγεσίας του  ότι « η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη γιατί από κοινού θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, με προτεραιότητα τον άνθρωπο».