Αντ. Καλογερόγιαννης : Μαχητικοί και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο

ANTONIS

Απέτυχαν όσοι απεργάζονταν , να « εξαφανίσουν»  τη δημοτική  του κίνηση όπως καταγγέλλει και θα εκπροσωπείται πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο , τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά , Αντώνης Καλογερόγιαννης .

Σε δήλωσή του , για το εκλογικό αποτέλεσμα του α’ γύρου , ο κ. Καλογερόγιαννης , επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», η οποία δεν πέρασε στο β’ γύρο , τονίζει ότι  είχε «  από την μια πλευρά τον κομματάρχη Δήμαρχο με όλες τις γνωστές παλαιοκομματικές, παλαιολιθικές  τακτικές και από την άλλη το επερχόμενο συνονθύλευμα συμφερόντων απροσδιορίστου ιδεολογικής ταυτότητας αλλά συγκεκριμένης κομματικής και επιχειρηματικής  υποστήριξης».

« Δώσαμε, αναφέρει,  αγώνα δύσκολο και όμορφο, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με αποκλεισμούς και προσπάθειες φίμωσης του ανεξάρτητου συνδυασμού μας. Δώσαμε αγώνα έντιμο, αξιοπρεπή , κυρίως όμως δώσαμε αγώνα με καρδιά και ψυχή. Και δεν λυγίσαμε. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. Δεν μας εξαφάνισαν όπως ήθελαν κάποιοι. Εσείς όλοι, μας δώσατε και πάλι την δυνατότητα να ακούγεται η φωνή μας, η δική σας φωνή,  στο Δημοτικό  Συμβούλιο της πόλης του Πειραιά. Μια φωνή πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ».

Και σημειώνει ότι έχει αποδείξει ο  ίδιος και η παράταξή του , « όλα  τα προηγούμενα χρόνια παρουσίας μας στο δημοτικό συμβούλιο, το έχουμε αποδείξει εμπράκτως ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν, δεν μας καθοδηγεί κανένας  παρά μόνο η αγάπη  για τον Πειραιά μας.  Μαζί προχωράμε για το καλό της πόλης μας.Μαζί σχεδιάζουμε . Μαζί δημιουργούμε τον Πειραιά που μας αξίζει».